Bemabux ödemeleri (SCAM)

Başlatan bilalyuzugullu, 24 Eylül 2011, 14:44:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

bunlarda 5.77$ - 6.17$  ve 9.94$ lık diğer 3 ödemem  ;D  hepsi anında geldi   ;)
dediğim gibi bu akşam gene bi ödeme istiyeceğim; durumu burdan bildiririm artık  8)

tabii bu arada ref linkim:    :D :D :D

ElisaMcCline

Tebrikler bilal :D
Ne girmiyorsun proofları zamanında :) Biz de bu siteden niye adam gibi ödeme kanıtı, yok uçtu gitti mi haberimiz yok diyoruz :D

bilalyuzugullu

hocam sizde yaani bilmiyonuzmu benim ne kaddar tembel bi adam olduğumu  :D  rakamlar da ufak olunca iyice tembelleşiyorum  :D

şööle kallavi bişeyler gelsede heyecan yapsa hemen yapıştıracam ama  ;D  neyse bakalım onlarda olur belki  :D :D :D

halisekarakaya

Hayirli olsun Bilocan,siralamissin masallah ,evet tembellik yapip tiklamadim ama yuzsuzluk yapiyorum ve bi cig borek ismarlarsin gari diyorum:))

bilalyuzugullu

ne demek prenses istediğin çibörek olsun  ;D  gelde yiyelim ıscak ıscak  :D :D :D

nouma26

Hayırlı olsun,Güle güle harca Bilal abi.

bilalyuzugullu

evet arkadaşlar buda taze taze 5$ lık 5. ödeme ve yine anında geldi  ;D

universitely76

o kdar çok sıralamışsın ki hepsine toptan hayırlı olsun diyeyim bende :D Allah daha çok kazançlar versin :)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Enderege gelsin de görsün, buxhost manyağı kimmiş :D

Hayırlı olsun :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Ekim 2011, 20:18:08
Enderege gelsin de görsün, buxhost manyağı kimmiş :D

Hayırlı olsun :D

valla hocam ucu gene size dokunur haberiniz olsun  :D  nede olsa sizin öğrencileriniziz ve buda sizden bulaştı sonuçta  :D :D :D
sadece seçimleri dikkatli yapmaya çalışıyorum ve devamıda gelecek  ;)  sevdim ben bu siteleri  :D :D :D