Bemabux ödemeleri (SCAM)

Başlatan bilalyuzugullu, 24 Eylül 2011, 14:44:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan:  link=topic=632.msg11867#msg11867 date=1325457335
herkese merhaba, ben daha yeni yeni başladım ptc sitelerne.Bemabux'a da üye oldum ama hç ref. yok, sizlerden yardım alabilir miyim acaba,para yatırıp ref. mi almak gerek ya da üyelğimi mi yükseltmek gerek daha hızlı ödeme almak için.Önerileriniz olursa çok sevinirim.

Öncelikle foruma hoşgeldiniz ayzaliya  :)
Bemabux sitesi ile yakından ilgilenen bildiğim kadarıyla Bilal var  ;D Gördüğüm kadarıyla en son ödemeyi 30 Ekim 2011'de almış  ;) 2 ay gibi bir süre geçmiş site ayaktamı hala ödeme yapıyor mu ? kesin bilgiyi Bilal yada başka ilgilenen arkadaşlar verebilir  :) Ona göre yatırım yaparsınız  ;) kiralık ref almanız  daha hızlı ödeme almanızı sağlar ama dediğim gibi site hakkında son bilgiyi almanızı tavsiye ederim :)

ayzaliya

teşekkür ederm, sitenin güncelliğini, ödeme yapıp yapmadığını araştırmak isterim. Sizler şu an sitede aktif değilsiniz sanırım.

ElisaMcCline

Site standartlara ödeme limitlerini yükseltiyordu en son..
Ayrıca grup sitesi olmaya başladı, yani kasynak gerektikçe yeni site açmaya başladı sahibi.
O dönem itibariyle genelde uzak duruyoruz. İçerde birikenleri bile reklama çevirmiştim ben.
Bu sebeplerle güncel bilgimiz yok maalesef.
Ödeme alan varsa da foruma giripmiş yeni bir kayıt yok.

mutsuzsun

bitanede benden olsun anında geldi

sizce bu siteye yatırım yapılırmı ¿

yingyang16

Hayırlı olsun :) güle güle harcayın ;)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

B u site hala ayakta mı yahu :D
Hayırlı olsun :)

nouma26

Cidden çok uzun sürdü bu site.Bu grup sitelerinden biriydi sanırım.

Hayırlı olsun....

universitely76

hobaaaa  8)
"Payout request refused
The payout maximum for your account is 150% of your investment. As your investment is $0.00, the maximum amount you can request here is $0.00."

Xactbux'ta yatırım şartı var mıydı yahu... geldik limite sonunda şimdi de yatırım istiyor.

Forumda konusu yokmuş, Bemabux adminin olduğundan burada paylaştım...
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

keşke daha önce soraydın genç  ;D  yada upgrade sayfasını güzelce bi inceleseydin  ??? 
koskoca bi yatırım grubunun ceo suna hiç yakıştıramadım doğrusu  :D :D :D
evet aslında ben konuyu açacaktım ama standartlar için bile yatırım istemesi ve add funds kısmında hesaplar arası transfere izin olmaması vazgeçmeme neden oldu   ::) 
bu durumda parayı almak istiyorsan yatırım yapmak zorundasın canım  :D  zira reklam için de kullanman mümkün diil  :'(