Tapporo Ödemeleri

Başlatan GameHunter, 04 Kasım 2013, 03:16:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Tapporo Android ve ios tabanlı bir mobil kazanç uygulaması. Aslında minumum ödeme limiti 5$ ama ben 10$ hedef koymuştum. Ödeme talep ettikten 3-5 gün sonra ödediler. Kurulum yaptıktan sonra TAPMK28567 kodunu kulanırsanız 25 cent kazanarak başlarsınız.

ElisaMcCline

Ödemen hayırlı olsun gamehunter ($)

Çok fazla yetki istemesi sebebiyle forumdaki tanıtıma çok sıcak bakmamıştık.
Sadece telefon kullanılabiliyor sanırım.. Tablet kullanamıyoruz galiba.

Bir de ne kadar sürede biriktiğini de yazarsan, ilgilenenlerin aklında biraz daha fikir oluşacaktır ( ref kazancı dışında)

GameHunter

Teşekkür ederim.

Ben tablette kullanıyorum zaten telefonda değil. Doğru diyorsunuz aşırı yetki istiyor kurarken benim tablette pek kişisel bilgi yok o yüzden kullanmakta sakınca görmedim ama cep telefonlarına kurmamakta fayda var eğer faturalı hat ise.

Doğruya doğru ref kazançlarından ulaştım sayılır ödeme limitine çünkü Türkiye'ye pek teklif yollamıyorlar ama Matomy video izleyip kazanma yöntemide var, günlük 3-5 video izliyorum 0.005$ değerinde.

10$'a kaç ayda ulaştım hatırlamıyorum 9-10 ay olmuştur. Pek üstüne düşmedim. Genelde refler kazandırdı.

ElisaMcCline

Cevaplar için teşekkürler GameHunter :y

5$ dı, bir de bekledim 10$ aldım diye yazınca, hızlı ve kolay birikmiş gibi duruyor.
Gaza gelip de tırmalayan çok olur :)

Gelen kişi sizin referansınızı kullandığında 0,25$ lık bir ödül alıyor.. Peki Upline gelirleri nedir ?

enderege

Hayırlı olsun GameHunter. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Ödemeniz hayırlı olsun :)

bekeli

Hayırlı olsun @GameHunter ;)

ikose

Ödemeniz Hayırlı olsun GameHunter  :)

GameHunter

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 04 Kasım 2013, 05:35:14
Gelen kişi sizin referansınızı kullandığında 0,25$ lık bir ödül alıyor.. Peki Upline gelirleri nedir ?

Her üyeden 10 cent alıyorum. Üye eğer 1 $ lık görev yaparsa 50 cent daha alıyorum. Toplamda 60 cent.

abcb

Ödemen Hayırlı olsun GameHunter  :)