Neobux Golden Üyelik Kampanyası

Başlatan ElisaMcCline, 05 Kasım 2013, 22:34:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calyente

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

ikose

6il9in

Alıntı yapılan: ikose - 19 Temmuz 2014, 15:57:25
Nasipse 14 ay sonrada ben  -:))

Modum bu haksızlık..  (d)

Siz hakacu ile takriben aynı zamanlar Elisa hocanın dr si oldunuz o nasıl oluyorda 2-3 ay sonra Golden oluyorda sizin 14 ayınız var. Fernando haksızlık yapıyor..  :P  :D

Elisa hocam kampanyaya ekleme yapın baki +para gönderiminin yanında pointler ile golden olana 100 RR de benden falan filan..  :D  :P

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 19 Temmuz 2014, 15:59:48

Siz hakacu ile takriben aynı zamanlar Elisa hocanın dr si oldunuz o nasıl oluyorda 2-3 ay sonra Golden oluyorda sizin 14 ayınız var. Fernando haksızlık yapıyor..  :P  :D

Elisa hocam kampanyaya ekleme yapın baki +para gönderiminin yanında pointler ile golden olana 100 RR de benden falan filan..  :D  :P
Benim 6 ay aram var toplamda tıklama yapmadığım ve adprize denilen illeti aylardır düzenli tıklıyorum sadece 10 point geldi, ne diyim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 19 Temmuz 2014, 15:59:48

Öyle bir kampanyam yok :)

Modlara özeldi, oraya yazdım işte, ala alaa :)

6il9in

UP

Sevgili kırmızı bkz. üstteki yazıda modlara özel demişsiniz. Muhabbet nerede dönmüştü hatırlamıyorum..  :D

Hakacu gelir bulur yahu zaten  :D