GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

20 dolar karşılığında 100 RR kiralandı ;)

bekeli

Blogu olan arkadaşlar reklam vermiyor mu bu aralar ???

Arkadaşlar ana hesabın reklamını blogda koyduğunuz konuma göre neyse slot ücreti ödeyeceğiz.
Lütfen reklam verelim. Blogları boşuna mı yaptınız :P

Tolga hocamdan rica ettim, birazdan slot ücretlerini paylaşacak. Reklam vermek isteyenlerin blogları incelenip ücreti ödenecek ;)

tolgacan86

Arkadaşlar DR ihtiyacımız var biliyorsunuz... Elde avuçta para varken bu parayla reklam vererek DR arttırımı yapmak gerekiyor.

Şimdi az çok reklam harcaması yapan herkesin blogu, websitesi vs var. Arkadaşlar Probux, Neobux, CLixsense veya başka herhangi bir yerde blog veya web sitesinizin reklamını vermeyi düşündüğünüz zaman lütfen burada bildirin, bir slotda yatırım grubumuz için ayırın ücretini verelim.

Bu işi forumda defalarca yapmış biri olarak adzpot bannerini ve reklamını ilk sıraya yerleştirmeniz halinde reklamı vereceğiniz yer ve reklam fiyatına göre ilk sıra fiyatını belirler reklamı ortaklaşa vermiş oluruz.

Net rakam söylemem zor; ama toplam reklam maliyetinizin %20'sine kadar ilk sıra için verilebilir.!! Reklam verecekler bunu değerlendirmeyi unutmasınlar, karşılıklı fayda sağlayalım...

Slot fiyatını belirlerken dikkat edilecek hususlar, reklam verilecek yer(ler), reklam maliyeti, blogun tasarımı (tek sütun, çift sütun vs.), blogdaki banneri bulunan toplam site sayısı gibi değişkenler var ama dediğim gibi %20'sine kadar verilebilir!

Bu konuya yada özelden, nerede reklam vermek istediğinizi belirtirseniz konuşarak her iki tarafı memnun eden bir fiyat belirler yatırım grubunada fayda sağlamış oluruz..

ptconur

ptcrs de blog reklamımı yayınladım az önce ücret o kadar da fazla değil. umarım bir kaç ref gelir

edit: amacım herhangi bir şekilde gruptan ücret almak vs değil. blogumun hitini arttırmak maksatlı reklam verilmiştir.

bekeli

Tolga hocam,
Benim blogu biliyorsun.
Yakın bir zamanda Neobux'ta günlük reklam satın alacağım 100 dolara.
Adzpot ikinci sıra sol sütunda.

Nedir slot ücreti ???

Not: Bari ben reklam vereyim. Kimseden ses seda çıkmadı kaç gündür. Belki benden sonra açılır arkadaşlar :P

6il9in

Blogum yok :(

Yapacak zamanımda...

Zar zor tıklamalarımı yapıyorum...

hakanatik01

bekeli

8.39$ karşılığında rotate4all sitesinde günlük reklam verilmiştir. Hayırlısı olsun ;)

ptconur

6il9in

Hayırlısı inşallah...

Bekeli Bir ara Elisa hocaya hatırlatalımda 10 dr sözü vardı gruba :)