GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 14 Kasım 2013, 00:42:45
Şimdi bende bişeyler yazardım ama konu uzar ve yarın bekeli gelipte kızar diye yazmıcam. :D
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 14 Kasım 2013, 00:48:16
Sırf bekeli geyik oluyor konuyu baltalamayın dediği için bende yazmayacağım :)

Yahu varsa fikriniz söyleyin. Her söylediğiniz geyik olmayacak ya ;)

Yeni projeler düşünmeye gerek yok şimdilik. Bu konu bi amacına ulaşsın, sonra bakarız ;)

Bence gayet iyi gidiyoruz. Kazancımız da artacak yavaş yavaş. Site SCAM olmadıkça sorun yok ;)
RR paketleri arası 7 gün. O yüzden bekliyorum.
Premium üyelik sonuna kadar 400 RR'ye çıkmış olacağız ve bir sonraki aya Platinum ile başlayacağız ;)
bestpaying ile top10ptc'de yayınlanacak reklamlar sonrası DR sayımızın da iyi olacağını düşünüyoruz ;)

Sadece sabır diliyorum ;)

bekeli

Şimdi baktım top10ptc'den cevap gelmiş bu arada.

23 Kasım site saatine göre 10:40'ta aktif olacakmış reklamımız.
Hayırlı olur inşallah ;)

FilmsizKalma

Sana güveniyor ve destekliyoruz :) Bence bu şekilde gayet iyi dallanıp budaklanmaya gerek yok :) Ozaman meyve vermez sürgüne gitmiş olur :D

ptconur

Benimkisi sadece fikir almaktı arkadaşlar tşkler cevaplar için

hakanatik01

Hayırlısı bol şans cümleten;

zafersat

Bence isteyen paypal ile isteyen payza ile gruba dahil olmalı. Aynı şekilde ödeme isterkende ister paypal ister payzadan deme alabilmeli. Böyle olursa açılan her gruba ben dünden razıyım.

ptconur

Alıntı yapılan: zafersat - 14 Kasım 2013, 18:01:24
Bence isteyen paypal ile isteyen payza ile gruba dahil olmalı. Aynı şekilde ödeme isterkende ister paypal ister payzadan deme alabilmeli. Böyle olursa açılan her gruba ben dünden razıyım.

yapılan yatırımlar payza ile olduğu için mecburen payza ile gruba dahil olabiliyoruz. ödemeler de yine aynı şekilde payza ile yapılıyor.
bir sonraki grupta sizi de aramızda görmek isteriz.

hakanatik01

Gruba paypalla gelinebiliyor :

5-) Siteye yatırım yapılırken Payza ile yapılacak. Grup üyelerine ödemeler Payza ile yapılacak.Gruba katılmak için üyelerin lidere yaptığı ödemeler PP/Payza olabilir.

Ama geri dönüş payza olucak bununda pek çok sebebi var ama aklıma gelen 2 taneyi yazayım ,en büyük sebeblerden biri  Paypalın naletlikleri yatırım için kredi kartı v.s. gibi dayatmaları ve bazı yatırım yapılan sitelerdeki en çok hangi işlemciden girilirse ondan çekim yapılabilmesi ;
,Ödeme alırken ister payza/paypal durumu olmaz misal neoda deneyin Payza yatırım yapın para çekiminde Paypal alabilcekmisiniz gibi her sitede kısıtlamalar olabilir ;Paypalıda büyütmeyin zaten yahu payzada olsa dönüşüm yapılabiliyor sorunsuz bir şekilde ; Bir sonraki grupta bekleriz aklınıza yatarsa bu grubu kapattılar sanırım ayın 13'ü sondu :)

@bekeli bilmeden cevapladım dayanamadım yahu :D

ptconur

ben ödemeler payza ile yapılacak demek istedim :)

kafa gitmiş :)

bekeli

Bloglarına kanıt koymak isteyen arkadaşlar için ilk ödeme alınmıştır:

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/adzpot-odemeleri/

Kasadaki miktar güncellenmiştir ;)