GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ezberimsin06

bekeli

tolgacan86

İlk vakit bulduğumda (bu gece olabilir) sitenin bannerini hazırlayıp bloguma koyacağım bende ;)

tolgacan86

Acele şekilde ekledim bloga arkadaşlar. Kaldırmayı düşündüğüm naidbux sitesinin yerine ekledim direk, yerlerde düzenleme yapmaya vaktim yok. Halen devam etmekte olan fix reklamlarım var, belki 2-3 ref gelir (inş..)

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 10 Kasım 2013, 17:10:01
Acele şekilde ekledim bloga arkadaşlar. Kaldırmayı düşündüğüm naidbux sitesinin yerine ekledim direk, yerlerde düzenleme yapmaya vaktim yok. Halen devam etmekte olan fix reklamlarım var, belki 2-3 ref gelir (inş..)

Teşekkürler Tolga hocam ;)

Vaktiniz olduğunda yukarılara taşırsanız mutlu oluruz  :-[

Probux, Neobux gibi sitelerde yüklü reklam verme durumunuz olursa haber verin. Slot ücretini ödeyelim ;)

FilmsizKalma

Aboo insan utanır ya orada tek çarpılı bırakmaya :D

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 10 Kasım 2013, 17:42:12
Aboo insan utanır ya orada tek çarpılı bırakmaya :D

Ya sen bakma oraya ;) Acil para ihtiyacımız yok şu an grup olarak.

İlk adımlarımızı attık. Gelen neticeye göre sonraki aşamalara geçeceğiz. Rahat olun siz :)

Uniquehero

Tesekkur ediyorum arkadaslar ben uyelik kismini hic okumamistim :D sadece odeme yapiyoruz zannetmistim :D telefondan girip bir bakiyim tiklama islemi yapabilecek miyim :)

Edit : telefondan tiklama yapabiliyorum gunluk min kac reklam ve hangisinden tiklamam gerekiyor

fkork

Alıntı yapılan: Uniquehero - 10 Kasım 2013, 19:07:13
Tesekkur ediyorum arkadaslar ben uyelik kismini hic okumamistim :D sadece odeme yapiyoruz zannetmistim :D telefondan girip bir bakiyim tiklama islemi yapabilecek miyim :)

Edit : telefondan tiklama yapabiliyorum gunluk min kac reklam ve hangisinden tiklamam gerekiyor

hepsini tıkla işte.. :D

bekeli

Alıntı yapılan: Uniquehero - 10 Kasım 2013, 19:07:13

Hocam ilk sayfada şartlarımız yazıyor.
Tiny adz ve aşağısına vaktiniz olmadığı zamanlarda tıklama yapmayabilirsiniz.