GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Okudum o yüzden dedim ya biraz daha sıcak para bulsak iyi gibi geldi neodan falan reklam vermeye niyetlendiysek başkanım;

Payza bulmam gerekiyormu diye sorayım dedim paypaldan yatırım v.s. yapma imkanımız varmıydı ? paypal sorun değilde payza sorun olabilir bende 2-3 siteden daha ödeme alıcam ama 15$ falan anca toplarım payzadan heee derseniz ki bende bol bol payza var takas yaparız o zaman sorumda yok kimseye :P :D

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Kasım 2013, 23:56:38
Okudum o yüzden dedim ya biraz daha sıcak para bulsak iyi gibi geldi neodan falan reklam vermeye niyetlendiysek başkanım;

Payza bulmam gerekiyormu diye sorayım dedim paypaldan yatırım v.s. yapma imkanımız varmıydı ? paypal sorun değilde payza sorun olabilir bende 2-3 siteden daha ödeme alıcam ama 15$ falan anca toplarım payzadan heee derseniz ki bende bol bol payza var takas yaparız o zaman sorumda yok kimseye :P :D

Şu anda üyelerden tekrar para istememize gerek yok.
Kasamızda yeterince para var.
Payza noktasında Ojooo bize çalışacak ;)

ballondor

Alıntı yapılan: bekeli - 10 Kasım 2013, 23:58:53
Şu anda üyelerden tekrar para istememize gerek yok.
Kasamızda yeterince para var.
Payza noktasında Ojooo bize çalışacak ;)

yine ojooo yine ojooo :)

hakanatik01

Başkandan alt üyelerine bir güzel haber daha :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 10 Kasım 2013, 23:17:12
tek yek herkese pm mi attınız :P

Alıntı yapılan: ptconur - 10 Kasım 2013, 23:31:36
Herkes çalışıyor fkork hocam. Sabahtan beri elisa hocam herkese mesaj gönderiyor :) artık kaç tane üye varsa :)

:))

Yok artık :)

Yanlız o değil de, geri gelen mesajlar asıl öldürdü beni :) Toplu gittiği belli olmuyor sstem mesajında..
Çok kişi geri döndü ya da soru sordu :)

hakanatik01

tolgacan86

DR bulma konusunda en uygun fiyatla en iyi sonuç alabilmek adına (tek site için) top10-ptc ve diğer 2 sitesinin denenmesini kesinlikle tavsiye ederim..

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 11 Kasım 2013, 00:31:41
DR bulma konusunda en uygun fiyatla en iyi sonuç alabilmek adına (tek site için) top10-ptc ve diğer 2 sitesinin denenmesini kesinlikle tavsiye ederim.. Direk neobux, probux vs yerine oradan daha ucuza daha fazla ref gelme şansı yüksek.. Tabii karar yönetim kurulumuzun ;)

Hatta oralardan 1 haftalık vs. reklam alınabilir ilk sıradan.

paragelsinde

herkese bol kazançlar..

umaramım kazanırsın bekeli ben alt üyen oldum. şuan clixsense 2 yıllık premium alcam ondan dolayı yatırm kısmına ilerde katılırım. uygun olursa.. saygılar.

hamzakursad

Alıntı yapılan: paragelsinde - 11 Kasım 2013, 08:54:41
herkese bol kazançlar..

umaramım kazanırsın bekeli ben alt üyen oldum. şuan clixsense 2 yıllık premium alcam ondan dolayı yatırm kısmına ilerde katılırım. uygun olursa.. saygılar.

Bu sitede için Son katılım günü 13 kasım günü bildiğim kadarıyla :)