GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Toplamda 200 RR vardı. Avg'ler iyi olmadığı için sayıyı artırmamıştık.
İlk paketin süresi yarın doluyor. Onları salıyoruz.

Az önce 100 RR kiraladım 20 dolara. Admin bakalım düzeltecek mi gerçekten avg'leri.
Aylık Platinum üyelik aldım 22.5 dolara (18 dolar attım Payza'dan + 4.5 dolar PB'da vardı)

İlk mesajı lütfen takip ediniz. Hesap ile ilgili tüm işlemler orada mevcut ;)

Hayırlısı olsun ;)

6il9in

Hayırlısı olsun umarım Bu RR sopa yada haydar istemezler  :g

volkanaydinli

ballondor

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Aralık 2013, 20:40:29
Arkadaşlar,

Yönetim kurulumuzda önümüzdeki ay planlarını görüştük.

Bunlar kim bekeli? veya görüşüp onaylandıysa neden fikir beyanında bulnuyoruz? Yönetim kurulu ne derse o yapılır.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Kara murat hanginiz gibi bir soru olmuş enderege hocam :)

bilge8408

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Aralık 2013, 20:40:29
..............
Bu konuda tavsiyeleriniz varsa lütfen bizimle paylaşın..

Naçizane tavsiyem;

RR'lerle uğraşmayın. Eğer siteye güveniyorsanız DR gelirlerini maksimuma çekecek "yıllık" en iyi (ya da yatırımın yettiği) üyeliği alın. Adminin 3-4 tane sitesi var yarın bir gün bir yenisini daha da ekler mi bilmiyoruz. Ki eklerse tehlike çanları çalıyor demektir. Bunun örneklerini gördük.

Her türlü ekstra harcama DR sayısını arttırmak için yapılabilir  ve düzenli aralıklarla çekim yapılır vs.

Not: Ben siteyi halen incelemedim ve reklam&yatırım konusunda da şimdilik güvenemiyorum. Ama her şartta DR ağırlıklı bir hesap en kısa vadede en kolay kazanç yolu olacaktır. Blog, ortak PTC reklamı vs. ile zaten aylık 1 RR fiyatına,  1 DR getirirsiniz çok rahat.  ;)

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 10 Aralık 2013, 00:44:50
Bunlar kim bekeli?

Elisa hoca ve @ptconur var. Tolga sonradan gruba katılınca onu da reklam meselelerinden ötürü kurula aldık.
Tolga hariç diğer kurul üyelerini bu konuda bildirmiştik diye hatırlıyorum ???

25 kişinin onayını beklemek uzun süreceği için böyle bir karar almıştık..

veya görüşüp onaylandıysa neden fikir beyanında bulnuyoruz?

Grup üyelerini şu anki durumdan haberdar etmek adına burada yazdım detaylıca.
Belki bizim gözümüzden kaçan bir detay vardır. Bu detayı yakalayan bir grup üyesi gelir burada bizi uyarır diye düşünerek tavsiye istedim.

Yönetim kurulu ne derse o yapılır.

Zaten öyle yapıyoruz. Malumunuz 25 kişinin ortak bir kararı alabilmesi 2-3 gün sürecektir.
Bu nedenle kurul kararını uyguluyorum. Uygularken burada bilgilendirmenin ve tavsiye istemenin ne gibi bir sakıncası olabilirki ;)

Alıntı yapılan: bilge8408 - 10 Aralık 2013, 01:30:16
Naçizane tavsiyem;

RR'lerle uğraşmayın. Eğer siteye güveniyorsanız DR gelirlerini maksimuma çekecek "yıllık" en iyi (ya da yatırımın yettiği) üyeliği alın. Adminin 3-4 tane sitesi var yarın bir gün bir yenisini daha da ekler mi bilmiyoruz. Ki eklerse tehlike çanları çalıyor demektir. Bunun örneklerini gördük.

Her türlü ekstra harcama DR sayısını arttırmak için yapılabilir  ve düzenli aralıklarla çekim yapılır vs.

Not: Ben siteyi halen incelemedim ve reklam&yatırım konusunda da şimdilik güvenemiyorum. Ama her şartta DR ağırlıklı bir hesap en kısa vadede en kolay kazanç yolu olacaktır. Blog, ortak PTC reklamı vs. ile zaten aylık 1 RR fiyatına,  1 DR getirirsiniz çok rahat.  ;)

Bilge hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederiz.

Yıllık en üst üyelik 399 dolar. Bu nedenle şimdilik aylık üyelik ile devam etmek durumundayız.
Bu siteye DR bulmakta diğer sitelere oranla daha fazla zorlandık desem yalan olmaz. Bir numaralar var ama çözemedim. Sitenin direkt kendi reklamını verdiğimizde çok az ref geliyor. Bu nedenle blog reklamlarına başladık.
Orada toparladık sayıyı.
Bende sizin gibi düşünenlerdenim. RR yerine DR daha mantıklı elbette.
Ancak kasada para varken RR'leri de denemek istedik. Zaten Premium iken verimli olmadığını görünce RR sayısını artırmadık.
Şimdiki üyelikte (Platinum) bir kez daha deneyeceğiz. Admin sözünde durur da AVG'leri yükseltirse sayısını artırıp DR yanına RR kazancı ile devam etmek niyetindeyiz. Eğer düzelmezse yine sayısını artırmayız ;)

NoEroin

bu sitede 3$ olup para çekmekte ölüm.
:D

Millet ondan üye olmuyordur.
:D