PTC Sitelerine Kolay Erişim Proğramı

Başlatan hgihtiyar, 25 Eylül 2011, 20:08:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hgihtiyar

Merhaba Arkadaşlar,
PTC Sitelerine (Tıkla Kazan Sitelerine) ayrı ayrı Kullanıcı adı, şifre, captcha yazmaya gerek kalmadan, hepsini ilk kez proğrama girekken kayıt yaptıktan sonra tüm üye olduğumuz tıkla kazan (yaklaşık 100 adet) web sitelerini arka arkaya açan harika bir proğram.
Proğram windows xp,vista ve windows 7'de sorunsuz çalıştığı yükleme merkezi tarafından dile getirilmektedir. Benim işletim sistemi xp ve sorunsuz çalışıyor.

Tek tıklama ile kayıtlı olduğumuz bütün PTC  proğramlarındaki reklamları bulması, yani her siteye ayrı ayrı dolaşmaya gerek kalmaması, benim için en iyi kolaylığı, ha birde bu sayede birkaç referralimin de olacağı tahmin etmekteyim.

Bu harika proğramı sizlerle paylaşmak istedim. İsteyen arkadaşlar aşağıdaki referans adrsimden kayı olabilirler. Kayıt olan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. 
Hüseyin GÜLHAN

Yukarıda biraz çıklamasını yapmaya çalıştığım proğramı buradan indirebilirsiniz.
http://buxenger.com?r=hgihtiyar

Not: İlk kez konu açtım. yanlış yere konu açtıysam admin tarafından düzeltilmesi.

enderege

Genel konular içinde olduğu için bir yanlışlık söz konusu değil. Bilgi için teşekkürler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Jiraiya

Ardında bi oyun felan yok dimi ? Hırsızlık gibi gavurlardan beklenir :)

hgihtiyar

iyi günler arkadaşım arkasında hırsızlık gibi bir oyun değil ancak proğramı kurduğun zaman içinde hazır 100'e yakın site geliyor. ref bulma proğramı imiş. kendi listemi kayıt yaptım. siteleri manuel sörf yapar gibi hızlı açıyorum. ancak şuana kadar buradan hiç ref gelmedi. bilginize

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hgihtiyar - 02 Ekim 2011, 12:51:45
iyi günler arkadaşım arkasında hırsızlık gibi bir oyun değil ancak proğramı kurduğun zaman içinde hazır 100'e yakın site geliyor. ref bulma proğramı imiş. kendi listemi kayıt yaptım. siteleri manuel sörf yapar gibi hızlı açıyorum. ancak şuana kadar buradan hiç ref gelmedi. bilginize
Programı yapan arkadaşın, kendine ref bulma sistemi olabilir mi acaba :)
Programı daha önce de dudum ancak, ben herşeyin benim bilgim dahilinde olmasını isteyenlerdenim, o yüzden denemek dahi istemedim.
Keza, toolbar lara da aynı şekilde yaklaşıyorum.

hgihtiyar

maalesef proğramın herşeyi ile bana hitap etmesini isteyebilmem telif hakkını ödeyerek satın almam gerekir, veya proğram dilinden anlayıp kendim yapmam lazım ki. ben de ikisi de olmadığına göre ücretsiz olanlarla idare ediyorum. ancak ben memnun olduğum için burada adresi verdim. proğramı denemek veya sürekli kullanmak sizlerin elinde takdir sizin...

enderege

Alıntı yapılan: hgihtiyar - 02 Ekim 2011, 16:30:00
maalesef proğramın herşeyi ile bana hitap etmesini isteyebilmem telif hakkını ödeyerek satın almam gerekir, veya proğram dilinden anlayıp kendim yapmam lazım ki. ben de ikisi de olmadığına göre ücretsiz olanlarla idare ediyorum. ancak ben memnun olduğum için burada adresi verdim. proğramı denemek veya sürekli kullanmak sizlerin elinde takdir sizin...
Bu konuda haklısınız.  ;)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Ene aranan program burdaymış, fi'den kalma. Emme denemek son çare.