Clickerjet Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ýrmakk, 13 Kasım 2013, 18:03:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Zamanın behrinde bir çoçuk varmış bir soru soracakmış ama yanlış konuda sormuş. O sorunun cevaplanması için başka bir çoçuk gene sormuş :D

Ödemen hayırlı olsun toprağım :)

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Aralık 2013, 13:50:01
Zamanın behrinde bir çoçuk varmış bir soru soracakmış ama yanlış konuda sormuş. O sorunun cevaplanması için başka bir çoçuk gene sormuş :D

Ödemen hayırlı olsun toprağım :)

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Aralık 2013, 12:31:00
2. ödememi aldım bekeli'nin 11. ödemesini de gördüm tebrikler.  (p)  Reklam dahil ne kadar yatırımla bu hale geliniyor acaba?

:g

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Aralık 2013, 13:50:01

Çocuklara şeker vermek sevaptır.

Toplam yapılan yatırım: $347.4
Toplam çekilen: $405.76
Şu anki kar: $58.36

Şimdiye kadar çekip yatırdım siteye tekrar. Sırf blogda kanıtlar artsın diye. Yani aldığım risk ilk yatırım. Sonraki kısım siteden alınan ödemelerle yapılan yatırımlar. Sonuç olarak 58.36 dolar kar var. Yani woooaaaaw denecek bir durum yok. Bundan sonraki dönemde hesapta birikeni içerde kullanmayı düşünüyorum. Eğer site devam ederse yapılan yatırım sabit kalacak ve karı artırmaya çalışacağım..

Çocuklar şekerlerini aldığına göre oyunlarına dönebilirler artık :P

hakanatik01

Hayırlı olsun nicelerine;

abcb

Ödemen hayırlı olsun Bekeli  :)

Kanıt olmadan hayırlamıyoruz Coulers   ninja Hakan'lık yapmayalım  :g

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

bilalyuzugullu

hayırlı olsun bekeli :y güle güle harca :)

volkanaydinli

Hayırlı olsun bekeli....