Gelirkapisi Grubu Önerisi - 1

Başlatan enderege, 13 Kasım 2013, 18:56:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Aralık 2013, 22:02:51
Hocam,
Grup için daha iyi olur derken standart olarak vur-kaç yapılabilir diye söylemiştim. Yani varolan açıktan dolayı uzun ömürlü olmaz gibi geldi, grupça alınabildiği kadar alınır ödeme.
İyi giderse siz de bireysel olarak takılır üyelik alırsınız. Benim tek üyelik açma imkanım olduğu için sizin üyelik yükseltmeniz durumunda destek için gelirim. 

Kazanç oranları nedir ne değildir bilmiyorum.
Elisa hoca %20 ne ya deyip gruba kabul etmeyedebilir :D

http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/gelirkapisi-grubu-onerisi/msg138092/#msg138092

bilgi istenmediği sürece karışmayı düşünmüyorum.

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Aralık 2013, 22:17:06
Yalnız şunuda unutmamak lazım o bilgiler şirketin yeni kurulduğunun değil sitenin yeni kurulduğunu gösterir böyle bir şirket varsa :P

Şirkete dair bilgim yok.
Site yeni kurulmuş ama sayfasında Copyright © 2010 by zapIdeas Inc. yazıyor.

Ayrıca şirket için açılan site çok basit. Daha dün hazırlandığı belli :P

Alıntı yapılan: enderege - 12 Aralık 2013, 22:20:56
Bende bunu söylüyorum. Bir şirketin 3-5 tane web sayfası olabilir. Biri eski diğeri yenidir. Ama yinede ahkam kesmeyeyim. Site babamın oğlu değil ya. :D

Evet olabilir. Ama yeni açtığı sitenin altına niye 2010 yazsınki :S

Neyse, ben gördüğüm durumu belirttim. Bilgi vermekti amacım. Yoksa burada hocalarımın sözünün üstüne söz söylersem çarpılırım :D pardon banlanırım :P

Belki oradaki 2010 basit bir hatadır. Adamlar gerçekten açmışlardır şirketi 17 Kasım'da. Ardından bir PTC sitesi patlatmışlardır ;)

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Aralık 2013, 22:23:12
bilgi istenmediği sürece karışmayı düşünmüyorum.

Biliyorum hocam o mesajınızı. Bende gruba sadece destek olmaya çalışıyorum. Herhangibir beklentimin olmadığını daha önce belirtmiştim..

Not: Artık göndereyim şu mesajı ya. Her gönder dediğimde yeni bir mesaj var diyor  (d)

hakanatik01

biz ahkammı kesiyoruz yani ne kadaaa ayıp :P Company olmuş olmamış boş işler zaten :P :) yarın öbür gün iflasta edebilir hiçmi bir şirket iflas edipte kepenk kapatmadı önemli olan güzel gitsin biz kazanalım yeter Goldenclixte yarın öbür kapanabilir adam her ne kadar şirket bilgilerini paylaşsada o yüzden dedim tapbux şirketti sonuçta kim napabildi :P :P sizede iş çıkardım silinecektir bunlar o yüzden rahat yazdım yuvarlanayım maça bakıcam artık iyi forumlar cümleten :D

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Aralık 2013, 22:27:18
Şirkete dair bilgim yok.
Siteyeni kurulmuş ama sayfasında Copyright © 2010 by zapIdeas Inc. yazıyor.
Ayrıca şirket için açılan site çok basit. Daha dün hazırlandığı belli :P
En büyük şirketlerden google onun sayfası da çok basit :P kriter değil bunlar yuvarlan burdan :D ama bende an azından şirket sayfasında bir about us beklerdim tabiki o bile yok :P :D

volkanaydinli

Üyelik linkini bulamadım. Zapbux'a üye oluyor muyuz?

enderege

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 12 Aralık 2013, 23:19:25
Üyelik linkini bulamadım. Zapbux'a üye oluyor muyuz?

Buna siz karar vereceksiniz. Ben siteyi önerdim. Siz olur veya olmaz diyeceksiniz.

Gerekli bilgi:
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/zapbux/
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

volkanaydinli

Benden olur. Ne önerirseniz önerin olur hatta:) Ben bu grubunun amacının bu olduğunu düşünüyorum zaten. Deneriz yanılırız, deneriz kazanırız...

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: enderege - 12 Aralık 2013, 23:27:36
Buna siz karar vereceksiniz. Ben siteyi önerdim. Siz olur veya olmaz diyeceksiniz.

Gerekli bilgi:
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/zapbux/

bende olur diyorum. en azından denenir, bakılır ve ilk ödemeden sonra tekrar bi değerlendirme yapılabilir.

bide ilk topic te clickerjet in altına buranında linkini yada bannerini koysan olur aslında. giren başka yerde aramasın,
boş çıkmasın, kaydolup öyle yuvarlansın konudan :P

ptconur

+1 de benden.
Bence de devam edelim bu siteye. Min. Ödeme limiti yüksek ama %50 ref kazancı ile kurtarıyor bence.

6il9in

Enderege Hocam +1 6il9in..

Reklam izleme zorunluluğu  (d)

Hocam bu aralar aşırı yoğunum bazı günler tıkları yapamayabilirim.. Affına sığınırım..

Bu konu altından bilgi akışı devam ettiği için buradan yazdım..

Umarım site uzun ömürlü olur da hepimiz bol kazanç sağlarız..

Tasarımı Probux u andırıyor.. İşleyişide muhtemelen onunkine benzeyecek. Umarım RR leri benzemez.

Sağda solda aşırı reklamı var.. Site kısa sürede ciddi üyelere ulaşır. Next Probux, Next Neobux, New NouLinx  :g Dönen reklamlar.. Eski TapBux olmasın da..

Sitenin 3 yıllık Domain Kaydı var..

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Aralık 2013, 21:12:47
Opera olan deneyebilir mi izleme zorunluluğu varmı orda da

:(  maalesef  :(  al proyu vur zapa :D