Gelirkapisi Grubu Önerisi - 1

Başlatan enderege, 13 Kasım 2013, 18:56:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

flowist

Ben tüm siteleri Operada açarım. Clixsense dışında hiçbirinde izleme zorunluluğu yok.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: flowist - 13 Aralık 2013, 15:40:50
Ben tüm siteleri Operada açarım. Clixsense dışında hiçbirinde izleme zorunluluğu yok.

hayret bişey yaaaa, nasıl okuyorsam bende :(  opera ile chrome u karıştırmışım :D  pardon yaa bende opera yüklü diil bile :))

demekki yokmuş izleme zorunluluğu :)

6il9in

http://www.clikit.org yeni site...

Reklamları piyasaya düşmeye başlamış...

Site yoğunluğum ve iş yoğunluğum sebebi ile inceleyemedim....

enderege

Alıntı yapılan: 6il9in - 16 Aralık 2013, 23:12:39

Site yoğunluğum ve iş yoğunluğum sebebi ile inceleyemedim....

Aynen bende... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Grup forever da bu konu fazla ve kopyaya benziyor. Bir sabit bir genel konu zaten var.   ::)

enderege

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir zamandır grup olarak Clickerjet e devam etmekteyiz. Son olarak ödeme limitimiz minimum 10$ da fixlendi. Daha önceleri fikrinize sundum ama pek destek göremediğim için sitede upgrade yapamadım/yapamadık. Bu site ne zamandır bende merak konusu uyandırmaktaydı. Yatırım yapmazsak içimde bir uhde kalacaktı. Bu nedenle ben şahsi olarak yatırıma yönelmek istedim. Hepinizin hesaplarınızda istediğinizi yapma şansınız var ama ben hareket edemiyorum. İkinci bir hesapla ilgilenemem de zor olacak. Bu sebeple hesaplı hareket ederek ortak hesap üzerinden kazanç hesaplarını yaparak şahsi yatırım yapmaya karar verdim.

Bunun sonucunda refde kiraladım, imkanlarım ölçüsünde bugün yarın upgrade yapacağım.
Ref tıklama gelirleri tek tip ve sabit olduğu için, hesaplamalarda hiçbir karışıklık söz konusu olmayacak.

Grup olarak sizlerin bu konuda bir zararı olmayacak. Hatta açıklayacağım üzere karı bile olacak. Bunun için son 7-8 gündür hak yememe adına ince hesaplar yapmaktayım. Şöyleki; Bizim ödeme limtimiz 10$ bu rakama daha önce 13 günde geldik. Bu  zaman içinde günlük 800-850 DR tıkı gelmekteydi. Bu DR tıkı bu ara düşüşte.

[IMG]http://i1110.photobucket.com/albums/h448/enderege07/DRt1310k_zps70c20d63.jpg[/img]

Bu statsı istediğiniz sürece sizlerle paylaşabilirim.  80 DR miz var şuanda. 28 i bizim forumdan. Çoğunluğumuz tıklamaya devam etmekte. 3-4 kişi ise bırakmış veya ara vermiş durumunda. Dilerseniz bu tabloyuda paylaşabilirim. Henüz FilmsizKalma ile görüşmedim. Alttada olsa neo reklamı için bir slot almak istiyorum. Bunun masrafını cebimden ödeyeceğim. Gelen DR ler gruba dahil olacak.

Şöyle bir kaba hesap yaparsak

13 gün x 800 tık ortalaması =  10400 tıkda bir 10$ almaktayız. Bu 10400 rakamını fix alacağım. Her 10400. tıkda gruba 10$ ödeyeceğim. Bu ödeme site ödemeye devam ettiği sürece ve benim yatırımım çıkana kadar böyle gidecek.

Yatırımım çıkınca:
Şu anda DR tıkının %25 bana yansıyor. Yatırımım çıkınca ve aldığım upgrade in durumuna göre bu yüzdeyi artırıp gruba geri ödeyeceğim. Böylece daha çok çabuk ödeme limitine gelinmiş ve daha çok kazanılmış olacak. Ortak grubun kazancı da alınan upgrade doğrultusunda artmış olacak :)

Şu anda 31.23$ Payza hesabımda grup adına para var. Buna dokunmuyorum. Yatırımıma etki etmeyecek bu para.
Daha önce yatırım yapma konusunda paylaşımda bulunup ufak bir ilgi dahi görmeyince, bu kadar kişiyle yatırıma gidemeyeceğimizi görmüş oldum.
Rakamsal bazda, herhangi bir ortaklığa ihtiyacım yok. Yatırım deneyebileceğim ikinci bir hesap konusunda vaktim olmadığı gibi karışıklık yaratıp hesaplarda sorun olması gibi bir risk almanın da lüzumu yok.
Benim bu siteyi deneyebilmemin tek yolu da maalesef bu. Ben de sizler gibi kişisel yatırım yapabilme konusunda özgür olabilmek ve siteyi denemek istiyorum.
Eğer ben bundan sonra dahil olmak istemiyorum diyen olursa, ne halt yemeye giriyorsun diyen olursa, vs. gibi tepki ve düşüncelerinizi beklerim. Her türlü görüş ve öneriye açığım.

Saygılar.

bilalyuzugullu

hep aynı olmasın, burdada vs. vs. gibi bi tepki vermek istiyorum ben :D

Allah rast getirsin abicim, umarım hayırlı, uzun ömürlü ve bol kazançlı olur :)

hakanatik01

Grup çok kalbalık 30 kişi 1 kişi bile ben yatırım istemiyorum dese zaten saygı göstermek gerekir madem grubuz;

Bence bu konuyu siz alın sizin olsun derim
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/
hem grupta korunmuş olur değil mi?

bu kısımda örnekleri var refim olun %50 - %100 tık karşılığını geri alın şeklinde bir teklif olabilir bizlerde tıklarımızın karşılığını alırız değişen birşey olmaz isteyen tıklar devam eder  istemeyen tıklamaz.Tamam grubuz ama tıklamayanlar neden var ? gelipte mazaret bildiremiyorlar mı açıkcası tıklamayanların mazaretlerini bilmek isterim grup adına ; En güzeli referans grubuna dönüştürmektir bu siteyi sizde daha az uğraşır ve istediğiniz gibi hesapta oynama yapabilrisiniz gibi geliyor;

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Aralık 2013, 19:46:35
Grup çok kalbalık 30 kişi 1 kişi bile ben yatırım istemiyorum dese zaten saygı göstermek gerekir madem grubuz;

Bence bu konuyu siz alın sizin olsun derim
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/
hem grupta korunmuş olur değil mi?

bu kısımda örnekleri var refim olun %50 - %100 tık karşılığını geri alın şeklinde bir teklif olabilir bizlerde tıklarımızın karşılığını alırız değişen birşey olmaz isteyen tıklar devam eder  istemeyen tıklamaz.Tamam grubuz ama tıklamayanlar neden var ? gelipte mazaret bildiremiyorlar mı açıkcası tıklamayanların mazaretlerini bilmek isterim grup adına ; En güzeli referans grubuna dönüştürmektir bu siteyi sizde daha az uğraşır ve istediğiniz gibi hesapta oynama yapabilrisiniz gibi geliyor;

Bunu kabul edemem. ve kabul edilmezde. Örneğin grupta Elisa hoca (başkada örnek verebilirim) var. Bende gelecek tıkın yarısına veya%xx oranına tenezzül ettiği içinmi tıklar? Yoksa grup kazansın, birlikte bişeyler yapalım diyemi  tıklar?

Bizim yola çıkma amacımız birlikte kuvvet doğar deyip bişeyler kazanmaktı. Bende hem kendim adıma hemde grup adına bu yola başvuruyorum.

Bu iş olmaz denilirse RR leri bir ay sonra salarım, upgrade almam olur biter. Ama devam edelim denilirse grubun benim  yüzümden bir zararı olmayacak. İlerde dahada çok kazancı olacak. ve reklam vereceğim +DR geleceği için kazanç dahada artacak.

hakanatik01

Tıklayıp tıklamaması kendi soronu olur,sonuçta gruba tıkladığında belli kazancı elde ediyor sizin için tıklayıncada belli kazancı elde edicek ne değişecek ? Ve dediğim gibi zaten tıklamayanalr var dediniz mazaretlerini size bildirmedilerse bende tıklamayayım o zaman neden tıklıyoruz ki ? Ynalış hatırlamıyorsam grubun kuralı herkese eşit dağıtılacak tıklamayanlarda aynı payı alıcaksa ne anlamı kalıyor grup için tıkalma yapan yada X kişisi için zaten tıklıyor tıklamayanda tıklamıyor ,3-5'in lafı değil tıklayabilicek durumda olan tıklamalıdır yoksa gelip size bildirmelidr ,1 hafta yokum tıklayamaaycağım v.s. şeklinde yoksa bende tıklamayanlarla aynı grupta olmak istemiyorum ...;
Saygılar :P

2.Nokta'da   bende sizin kendi cebinizden reklam v.s. veripte DR bulmanıza olumlu bakmam madem grubuz reklam verilecek deriz herkes üstüne düşen ödemeyi yaapr reklamı veriri DR bulmaya çalışılır ;