CF'si örselenmemiş neobux/clixsense hesapları alınacak (Geçerliliği kalmamıştır)

Başlatan arshi, 16 Kasım 2013, 03:31:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Benjamin kocakafalısı bana salak muamelesi yapıyor gibime geldi  (d) :g

Bekeli'yi başına salmak lazım  (d) :D

arshi

Ya işte milletin durumu ordan anlaması lazımdı..
abcd'ye sorsam kendi doğum gününü hüvviyetine bakmadan söyleyemez, arshi'ninkini ne bilsin demeliydiniz :D
Oltaya gelmişsiniz :P

abcb

Geçen sene İlknur'a doğumgünümü yanlış söylemişim  :D Ciğerim kuzum benim yüzümden söylediğim günde yani yanlış günde bana doğumgünü konusu açmıştı  :'(  :g

Ama sende çok kazmaymışsın be arkadaş  (d) Filmsizkalma ve diğer arkadaşlar, sağolun yazamadın  (d) Adam senin için video hazırlamış  (d)

arshi

Haaaaa mevzu o, şimdi anladım :))
Ulen bende niye millet linç edeceğmişcesine üzerime geliyor diyorum :D
Bi halttan haberimiz yok, yine suçlu arshi, eyvallah :P

Filmsizkalma başta olmak üzere, yazan yazmayan herkes çok sağolsun bee.. Yanlış tarih üreten abcd de dahil, anladığım kadarıyla ikoseyle tek ortaklıkları ptc siteleri üzerine değil :P
Pastayı yemişinizdir zaten :P

Coulers79

Kankasına doğum gününü yanlış söylemek mi, bu nasıl bir itiraf ya?   :))
                   :D                   :g                    :X

Arshi sen bunca zaman neredeydin özlettin, internete mi giremedin yoksa? 

abcb

Amaaan eksik kalsın senin teşekkürün, bana etmene gerek yok  (d)

Hiç o pasta sensiz geçermi boğazımızdan, sana bir dilim ayırmıştık, küflendi, şimdi gönderirim, afiyetle yersin yeşil yeşil  (d) :D

arshi

Peki. abcd dışında herkese teşekkür ederim o zaman. Bi yerde böyle bi komplo kurup milleti üzerime salan da sensin neticede (d) :D

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Kasım 2013, 01:45:12
Arshi sen bunca zaman neredeydin özlettin, internete mi giremedin yoksa? 

Benim de kendime göre virüslerim var abi :P

abcb

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Kasım 2013, 01:45:12
Arshi sen bunca zaman neredeydin özlettin

Diğer daha acı komplolarımdan kaçtı  :g onlar çok daha eğlenceliydi aslında, bu kadarla yırttı  (d) :g

Coulers79

Virüs mü gönderdin yoksa an@rşi'yi mi hortlattın? Baya bir enerjik döndü verin hesaplarınızı verin diyor. N'aptın ki ne?   :P

arshi

Anarşi hortlayınca hesaplarım yağmalanmış işte hep o yüzden mecbur kaldım :P Şu dakikaya kadar 0 (yazıyla sıfır) hesap bulmuş olmanın coşkusuyla birazdan siyahları çekip kent meydanına da çıkabilirim, bilemiyorum.