CF'si örselenmemiş neobux/clixsense hesapları alınacak (Geçerliliği kalmamıştır)

Başlatan arshi, 16 Kasım 2013, 03:31:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Teklif sonlandırılmıştır.

"Kullanmadığım hesap var al istediğini yap" diyen herkese bir kez daha teşekkür ederim.

FilmsizKalma

Patron hoş geldin yaaa, doğum gününden beri kayıpsın yada ben mi göremiyorum :)

arshi

Tabi ki de sen görememişsin, doğum günümde de te buradaydım. Ayrıca ben bile doğum günümü hatırlamıyorken senin nerden bulduğun konusuna hiç girmiyorum bile zira vereceğin cevaptan fena halde huylandım :D Diyoruz o kadar forumdaki ehtiyarlarla fazla haşır neşir olmayın deyü. Gözler, hafıza derken gidişat hiç açıcı değil :P

fkork

Alıntı yapılan: Arshi - 16 Kasım 2013, 05:26:50
Tabi ki de sen görememişsin, doğum günümde de te buradaydım. Ayrıca ben bile doğum günümü hatırlamıyorken senin nerden bulduğun konusuna hiç girmiyorum bile zira vereceğin cevaptan fena halde huylandım :D Diyoruz o kadar forumdaki ehtiyarlarla fazla haşır neşir olmayın deyü. Gözler, hafıza derken gidişat hiç açıcı değil :P

başkan hoş geldin...  benim hesabı vereyim?

Coulers79

Aç bi sıfır hesap refim ol, zaten bir aylık ömürleri var girmezsen. Bu bir aylık aktiflik yüzünden hiç ref biriktiremedim.
Ha bu arada kuruşlarla uğraşmayı bıraktığımda Neo'dan da istifa etmeyi düşünmüştüm. Ban sebebi olabilir mi?

arshi

Yeni hesaplarda görevlerin oturması zaman alıyor yahu o yüzden hazır hesap arıyorum. Neodan ziyade cf lazım aslında bana.
Neonun niyet okumuşluğu vardır, pekala ban sebebi olabilir yani :P

Alıntı yapılan: fkork - 16 Kasım 2013, 09:30:50
benim hesabı vereyim?

Olur. Senin hesabın üstüne $1 alırım yalnız :P

bekeli

@Arshi, hoş geldin ;) Hayırlı CF görevleri yapabilesin inş. :)

arshi

Eyvallah bekeli, arayışlardayım bakalım :P
Mesaj gelince ahan da bekeli bana hesap verecek diye geldim ama neyse..
:D

fkork

Alıntı yapılan: Arshi - 16 Kasım 2013, 15:07:38
Yeni hesaplarda görevlerin oturması zaman alıyor yahu o yüzden hazır hesap arıyorum. Neodan ziyade cf lazım aslında bana.
Neonun niyet okumuşluğu vardır, pekala ban sebebi olabilir yani :P

Olur. Senin hesabın üstüne $1 alırım yalnız :P

hesap ödeme limitine gelmek üzere... 1,960 küsür..

arshi

Tamam orası problem değil, görevler gözüküyorsa $2'ye yuvarlarız :)

Adam yuvarlandı gitti yahu :D