Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

refund yap sonuçta hakkımız olmayan para.. Grup adına geçmiş olsn

arshi

Her zamanki gibi sicher ile aynı fikirdeyim.

hakanatik01

Arshiye katılmamak elde değil bende aynı fikirdeyim

volkanaydinli

"Alınan ödeme refund edilsin"
"Hazır para toplanmışken yeni siteye yatırım yapılsın"  fikirlerine +1 diyorum...

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ptconur - 05 Aralık 2013, 19:56:55
Ben de çoğunluğa uyarım. 7.5$ refund yap gitsin. Legacyclix ile ilgili de tabi ki çoğunluğun kararı önemli. Herkes ok derse yatırım düşünülebilir. Nerdbux admini dahi (size de gelmiştir mutlaka) mail ile bilgi verdi. Site tim tech grubundan birinin. Tim tech inde geçmişi olduğu için ben zaten kendim yatırım yapmayı düşünüyordum. Eğer beraber bir oluşum sözkonusu olursa da farketmez benim için

site benimde hoşuma gitmişti aslında ama sen konu açmış olduğun için ayıp olmasın diye bişey yazmamıştım :)  yıllık 47 dolar ve direk refte no limit diye tavsiye etmeyi düşünmüştüm :)  kalp kalbe karşıysa demekki :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ırmakk - 05 Aralık 2013, 17:49:12
+1 ve +1
haddimi asarak birde.oneride bulunmak istiyorum
Onurun bugun tanittigi site nerdbux adminine aitmis. guvenilir bir site olacagini dusunuyorum. yanlis anasilmasin girelim demiyorum
benimki sadece bir oneri. karar elbetteki grubun

he heeee; aşaadan yukarı gidince anca görünüyor :))  bi kalp daha bana karşı gaalibaa :)

ikose

Yazmadım ama Bilal hocama katılıyorum, Bi geldi pir geldi, hoş geldi (p)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: Tolga Can - 05 Aralık 2013, 17:47:49
Görünürde site varsa kullanılabilir. Ama bence çokda kullanılabilecek bir site yok ortalıkta. Eğer genel aynı şekilde düşünürse, bende refund alabilirim (gönderme yaparsan kesinti olur) :)

ne o top10 refund ptc :))  para mı laazım... battı battı, yokmuş sana refund; sordum ben :))

tolgacan86

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 05 Aralık 2013, 23:23:13
ne o top10 refund ptc :))  para mı laazım... battı battı, yokmuş sana refund; sordum ben :))

:D :)) sitenin adresini niye böyle almadım diye kızdım kendime :D

yakında bende grup oluşturucam "reklam veremiyorum, hayrına yardım edin kampanyası" :D

hoşgeldin başkan :D özledik valla :)

ptconur

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 05 Aralık 2013, 23:10:47
site benimde hoşuma gitmişti aslında ama sen konu açmış olduğun için ayıp olmasın diye bişey yazmamıştım :)  yıllık 47 dolar ve direk refte no limit diye tavsiye etmeyi düşünmüştüm :)  kalp kalbe karşıysa demekki :)

Konu daha önce açılmıştı o yüzden yazdım :)