Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Aldığımız ödemeyi refund et gitsin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

richman

Tamamdır çoğunluğun kararı refund et olursa aldığımız ödemeyi refund edicem ve elimizde 68 $ olacak. Bunu tekrar başka bi sitede değerendirelim mi yoksa geri gönderiyim mi ne dersiniz ?

Kamrey

Alıntı yapılan: richman - 05 Aralık 2013, 17:42:20
Tamamdır çoğunluğun kararı refund et olursa aldığımız ödemeyi refund edicem ve elimizde 68 $ olacak. Bunu tekrar başka bi sitede değerendirelim mi yoksa geri gönderiyim mi ne dersiniz ?

:) ben bir daha boyle guzel bır grup bulamam sızlerı yenı tanıdım bırakmam ıstemem o yuzden yenı bır yerde cogunlugun oraya ref olmasında sakıncası olmayacagı bır yerde tekrar degerlendırelım bence ;)

tolgacan86

Görünürde site varsa kullanılabilir. Ama bence çokda kullanılabilecek bir site yok ortalıkta. Eğer genel aynı şekilde düşünürse, bende refund alabilirim (gönderme yaparsan kesinti olur) :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Aralık 2013, 17:18:37
+1 o zaman ama bizilerin paralarý yollama falan yapma bence baþka yere girelim :D
+1 ve +1
haddimi asarak birde.oneride bulunmak istiyorum
Onurun bugun tanittigi site nerdbux adminine aitmis. guvenilir bir site olacagini dusunuyorum. yanlis anasilmasin girelim demiyorum
benimki sadece bir oneri. karar elbetteki grubun

Kamrey

Alıntı yapılan: ırmakk - 05 Aralık 2013, 17:49:12
+1 ve +1
haddimi asarak birde.oneride bulunmak istiyorum
Onurun bugun tanittigi site nerdbux adminine aitmis. guvenilir bir site olacagini dusunuyorum. yanlis anasilmasin girelim demiyorum
benimki sadece bir oneri. karar elbetteki grubun

fikrinize +1 :)

sicher

Alıntı yapılan: richman - 05 Aralık 2013, 17:42:20

olabilir bence

Kamrey

Alıntı yapılan: sicher - 05 Aralık 2013, 18:04:59
olabilir bence

sicher neye olabılır dedın ben onu anlamadım :) parayı dagıtmaya mı baska yerde degerlendırmeye mı yoksa gerı gonderıp sıtede devam etmeye mı ?

abcb

Alıntı yapılan: ırmakk - 05 Aralık 2013, 17:49:12
Onurun bugun tanittigi site nerdbux adminine aitmis. guvenilir bir site olacagini dusunuyorum.

Bence uygun, buraya yatırım yapılabilir  :y

ptconur

Ben de çoğunluğa uyarım. 7.5$ refund yap gitsin. Legacyclix ile ilgili de tabi ki çoğunluğun kararı önemli. Herkes ok derse yatırım düşünülebilir. Nerdbux admini dahi (size de gelmiştir mutlaka) mail ile bilgi verdi. Site tim tech grubundan birinin. Tim tech inde geçmişi olduğu için ben zaten kendim yatırım yapmayı düşünüyordum. Eğer beraber bir oluşum sözkonusu olursa da farketmez benim için