Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamrey

hamzakursad

Alıntı yapılan: richman - 19 Kasım 2013, 13:20:52
Kota yoktu isteyen katılabilirdi dün 2 kere konuya yazdım gerekçesiyle birlikte tekrarladım bu gece son diye :( Grubu büyütmek gibi şansımız varsa deniyelim diycem ama herkes parayıda gönderdi bilemiyorum  :S
Benim bu gruplara katılma amacım gelir elde etmek değil, forumlar olarak toplu birşeyler yapıldığında hoşuma gidiyor sadece. O yüzden katılıp katılmamam maddi olarak olarak değil, tamamen duygusal  :P

ýrmakk

!!!!
Richman anasayfayı güncelemediniz mi Yoksa bir yanlışlık mı var. Bende 2 çarpı var ama ben hem üyelik ücretimi ödedim hemde üyeliğimi yaptım. Umarım bir sıkıntı yoktur bu konuda

hakanatik01

Alıntı yapılan: ırmakk - 19 Kasım 2013, 15:27:01
!!!!
Richman anasayfayı güncelemediniz mi Yoksa bir yanlışlık mı var. Bende 2 çarpı var ama ben hem üyelik ücretimi ödedim hemde üyeliğimi yaptım. Umarım bir sıkıntı yoktur bu konuda

Sorualrının ceavabını vermiş aslında ;
1.Soru
Alıntı yapılan: richman - 19 Kasım 2013, 10:16:27
Arkadaşlar herkesin ödemesi tamamdır 48 $ toplandı.
2.Soru nun cevabı da bu olabilir neden güncellenmedi ;)
Alıntı yapılan: richman - 19 Kasım 2013, 14:02:35
Mobilim şuan işteyim :)

ýrmakk

ben sadece şeyy kemm kümmm
Benim maksadım hesap sormak değildi. Bir sorun olup olmadığını sormaktı :(  :S

Edit: Yinede teşekkür ederim "D bey."

FilmsizKalma

ırmakk ne yazmışssın be :) ben bile ürktüm yani :P

hakanatik01

Alıntı yapılan: ırmakk - 19 Kasım 2013, 15:49:29
ben sadece şeyy kemm kümmm
Benim maksadım hesap sormak değildi. Bir sorun olup olmadığını sormaktı :(  :S

Edit: Yinede teşekkür ederim "D bey."
Hesap sorabilirsin de beya hesap sormak gruba giren herkesin hakkıdır :) bak bekeliyi rahat bırakmıyoruz grup lideri olan katlanacak bunlara :P ben hızlı cevap olsun diye yazdım richman 5'ten sonra üyelik alıcam da yazmış buna istinaden bu işlerle 5'ten sonra eve geldiğinde son düzenlemeleri yapar gibi geldi ;

Edit: Yinede teşekkür ederim "D bey." Şair burada bekeliye atıftamı bulunuyor ? : P (gyk)

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Kasım 2013, 15:59:37
ırmakk ne yazmışssın be :) ben bile ürktüm yani :P
Sözlerim sizi korkutmasın :P bu sert görüntümün altında .... :g

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Kasım 2013, 16:16:43
Edit: Yinede teşekkür ederim "D bey." Şair burada bekeliye atıftamı bulunuyor ? : P (gyk)

Ne bileyim richman'ın danışmanı gibi geldi konuşmlarınız  (gyk) :D

richman

Ben geldim arkadaşlar tabloyuda güncelliyorum şimdi herhangi bir problem yoksa yatırım yapıyorum ?

richman

O ünlemler korkuttu beni  ırmakk  :g :g

Üyeliğimiz hayırlı olsun  ;) Fakat bir problem var. Hesabımız 200 referans 2 avg idi referans fiatı 0.15$dı. Fakat şuan baktım referans fiatı 0.20$ oldu tam tamına 1 üyelik 18$+150referans 30$ olarak tamamladık alış verişi. Zaten artık 6 reklam var fix. Kazancımızda bi değişiklik olcağını düşünmüyorum  ($)