Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Richman,
Büyük paralardan bahsetmiyoruz, eğleniyoruz.
katılacak 2 kişi var sanırım... Bende içeriye yatırım yapmasak da arkadaşlardan da aynı rakamı al.
Sende dursun... Yatırıma girip geri dönmese dahi, gelir gibi dağıtacağın rakama dahil olur...
bence gelen 2 arkadaşın da girmesinde bir mahsur yok... ;)

İkinci konu, sen bu yazı turaları neyle oynuyorsun :)
Kendi başına takılmıyorsun bak, kafalarda soru işareti bırakma, başka işe de yarıyacak olabilir puan vs her ne ise ;)

Veee...
Şu değişken reset saati konusu nedir ?
Ona göre üye olayım.. Zaten çok kısıtlı son dönemde vaktim, bari tıkları kaçıracağım ters bir saate gelmesin eğer bir değişken rest durumu varsa.
Bilgi verebilecek var mı ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 19 Kasım 2013, 16:52:00
O ünlemler korkuttu beni  ırmakk  :g :g

Üyeliğimiz hayırlı olsun  ;) Fakat bir problem var. Hesabımız 200 referans 2 avg idi referans fiatı 0.15$dı. Fakat şuan baktım referans fiatı 0.20$ oldu tam tamına 1 üyelik 18$+150referans 30$ olarak tamamladık alış verişi. Zaten artık 6 reklam var fix. Kazancımızda bi değişiklik olcağını düşünmüyorum  ($)

Hayırlı olsun hadi bakalım :)

Gelen 2 kişiden al sen yatırım, bak vesile oldu ;)
Fazlası azı neyse, ona göre hesapta kalır-kalmaz ;) Kimse dışarıda kalmasın ;)

richman

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Kasım 2013, 16:53:32
Hayırlı olsun hadi bakalım :)

Gelen 2 kişiden al sen yatırım, bak vesile oldu ;)
Fazlası azı neyse, ona göre hesapta kalır-kalmaz ;) Kimse dışarıda kalmasın ;)

Hamzaya gönderdim payza adresimi fakat 2. kişi kim hocam ??? Birde yanlış olmasın yazı turayı deneme amaçlı kendi tıklarımla kazandığım paradan oynadım 0.2$ lik. Bundan sonra o sayfayı bile açmam zaten :g

İlk RR tıklamış bile (d)

richman

Hocam birde reset saatini yazmayı unuttum. Burda saat 16.57 şuan orda ise 09.57 ilerimi gerimi bilmiyorum.

Bende Your advertisement clicks reset at 02:00 yazıyor herkesde farklıysa hesabını ona göre yapmalı eğer böyleyse herkesde sabah 10 civarı yenileniyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 19 Kasım 2013, 16:56:50
Hamzaya gönderdim payza adresimi fakat 2. kişi kim hocam ??? Birde yanlış olmasın yazı turayı deneme amaçlı kendi tıklarımla kazandığım paradan oynadım 0.2$ lik. Bundan sonra o sayfayı bile açmam zaten :g

İlk RR tıklamış bile (d)

Heh işte :)
Senin kendi tıkın diye birşey yok artık , haberin olsun :D

abcb

Richman, ikinci kişi Kkarşiyakali  :)
Bende de Your advertisement clicks reset at 02:00, sanırım sabah 9.00'da reklamlar resetlenecek

ElisaMcCline

Teşekkürler abcb :y

Bir kişi daha onaylarsa, tamamdır :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

richman

Karşıyakalı ve hamzakursad grubumuza dahil edilecek ve bugün gün boyu katılmak isteyenler bana ulaşabilir  :y

enderege

Alıntı yapılan: richman - 19 Kasım 2013, 17:27:54
Karşıyakalı ve hamzakursad grubumuza dahil edilecek ve bugün gün boyu katılmak isteyenler bana ulaşabilir  :y

Benmi yanlış analadım acaba ama karşıyakalı yatırımsız girecem dedi sanki. Yada arada yazdıda benmi kaçırdım?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.