Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Alıntı yapılan: abcb - 19 Kasım 2013, 17:08:37
Richman, ikinci kişi Kkarşiyakali  :)

Ender hocam ilk bende anlamamıştım yazdım konuya bu cevabı aldım  :P bakalım gelsin karşıyakalı bizi bilgilendirir

richman

Arkadaşlar hamzakursad ile birlikte biri daha katılırsa 2$da ab den verip 200 referansa tamamlıycam katılacak 1 kişi çok iyi olurdu gerçerkten :)

Kamrey

Alıntı yapılan: richman - 19 Kasım 2013, 20:29:40
Ender hocam ilk bende anlamamıştım yazdım konuya bu cevabı aldım  :P bakalım gelsin karşıyakalı bizi bilgilendirir

iyi aksamlar arkadaslar

ben daha once yatırımsız gırerım dedım ama kısı eksık kalırsa yatırımda yaparım sorun değil arkadaslar yatırıma da varım ;)

richman

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 19 Kasım 2013, 22:00:31
iyi aksamlar arkadaslar

ben daha once yatırımsız gırerım dedım ama kısı eksık kalırsa yatırımda yaparım sorun değil arkadaslar yatırıma da varım ;)

Katılmak istersen yarın akşam 6 ya kadar payzayı gönderirsen iyi olur daha sonra üye alımını kapatıcağız çok karışıcak yoksa bu gidişle şuan hazırda varmı payza yada paypal ?? Eğer yoksada sadece tıklarlada destek olabilirsin bir dahaki grubumuza katılırsın olursa  :)

Bu arada ileti kutun dolu boşaltmayı unutma :)

richman

Karşıyakalı'da yatırım grubumza katılmıştır şuanda hesaplarımız düz olabilmesi için 2 arkadaşa ihtiyaç var yarın akşam 6 ya kadar bana ulaşabilirsiniz  :)

ptconur

Alıntı yapılan: richman - 19 Kasım 2013, 22:59:01
Karşıyakalı'da yatırım grubumza katılmıştır şuanda hesaplarımız düz olabilmesi için 2 arkadaşa ihtiyaç var yarın akşam 6 ya kadar bana ulaşabilirsiniz  :)

Hesapların düz olmasını anlamadım. 15 kişi olmuşuz. 15*4$=60$
60$-18$(üyelik)=42$
42$-40$(200rr)=2$ kalıyor. Yanlış mı hesaplıyorum?

richman

Alıntı yapılan: ptconur - 19 Kasım 2013, 23:06:57
Hesapların düz olmasını anlamadım. 15 kişi olmuşuz. 15*4$=60$
60$-18$(üyelik)=42$
42$-40$(200rr)=2$ kalıyor. Yanlış mı hesaplıyorum?

Hesap doğru. 2$ın kalması yerine +8$ ile 250 referans almaktan yanaydım katılım olursa ama siz değerlendirin benim için fark eden birşey yok

ptconur

Yo hayır ben başka kimse katılmasın anlamında söylemedim. Üyelik ve rr ücretlerini yanlış mı biliyorum diye söyledim. Ayrıca sanırım kampanya (üyelik indirimi) 22 sinde bitiyor. Bir kaçgün rr avglerini paylaşırsan sitede ayrıca yatırım yapmak isteyenlere bilgi olabilir.

richman

Alıntı yapılan: ptconur - 19 Kasım 2013, 23:17:31
Yo hayır ben başka kimse katılmasın anlamında söylemedim. Üyelik ve rr ücretlerini yanlış mı biliyorum diye söyledim. Ayrıca sanırım kampanya (üyelik indirimi) 22 sinde bitiyor. Bir kaçgün rr avglerini paylaşırsan sitede ayrıca yatırım yapmak isteyenlere bilgi olabilir.

Yarından itibarten istatistikler bölümünde paylaşmaya başlıycağım zaten. Yarın akşam 6 ya kadar max 2 kişi gelir. Gelen olmaz isede 2$ kasada duracak kişisel ödemelerinizi gönderirken üstüne ekliyceğim.

hakanatik01

kişi başı 4$ olarak düşünüyorsanız ,Ptconur hocam :P hepten yanlış hesap yapıyon beya ilk sayfada yazıyor zaten toplam maliyetin 48$ olacağını 200RR 30$ yani  100RR 15$,60$ topladıysanız elinizde 12$ var  anırım richman 100ref daha almak istedi,3 $ eksik var 1 kişi daha gruba gelse onuda alırız demek istemiş olabilir mi?;yokmu 1 kişi daha yahu :)