Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Alıntı yapılan: Arshi - 20 Kasım 2013, 01:43:39
Ben reklamcıların yerinde olsa hiç öyle blogtur, fix reklamdır, cix reklamdır falan uğraşmam. Anlaşırım richmanla tuttuğunu birer birer getirir valla :y

:))

hakanatik01

Harf sırasına göre sıralama olmuş olabilr ben sonuncu katıldım yahu :P
sicher 23:47:05 »
hakacu 23:50:05 »

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 20 Kasım 2013, 01:43:39
Ben reklamcıların yerinde olsa hiç öyle blogtur, fix reklamdır, cix reklamdır falan uğraşmam. Anlaşırım richmanla tuttuğunu birer birer getirir valla :y

Bir tek getirse iyi, bir de para istiyor ya :D Onları da aldı :D
Reklamcılar feyz alsın :D

richman

Reffleri daha yeni aldık yarım yamalak tıklamalarıyla günde 5.15$ birikmiş birazdan 100 referans daha kiralıycam :) Siteyi batırmayalım  :P

Kamrey

Alıntı yapılan: richman - 20 Kasım 2013, 16:10:35
Reffleri daha yeni aldık yarım yamalak tıklamalarıyla günde 5.15$ birikmiş birazdan 100 referans daha kiralıycam :) Siteyi batırmayalım  :P

müdür bugün bende tıklama yaptım hehehe :)

richman

Fikrinizi almam gereken bir konu var

Sonradan gelen 20$ı siteye yatırdık 100 referans almak vardı planda fakat girdiğimde hesaba en fazla 10 tane kiralanıyordu admine ticket attım hızlı bi cevap geldi sistemde referans kalmadı yeni üye gelmesini bekle dedi fakat üstünden biraz zaman geçti 5 e düştü yani sürekli kiralanıyor sanırım. Fakat buyy reff kısmında 100 ref almak açık ne yapmalıyız sizce ?

enderege

Alıntı yapılan: richman - 20 Kasım 2013, 18:09:54
Fikrinizi almam gereken bir konu var

Sonradan gelen 20$ı siteye yatırdık 100 referans almak vardı planda fakat girdiğimde hesaba en fazla 10 tane kiralanıyordu admine ticket attım hızlı bi cevap geldi sistemde referans kalmadı yeni üye gelmesini bekle dedi fakat üstünden biraz zaman geçti 5 e düştü yani sürekli kiralanıyor sanırım. Fakat buyy reff kısmında 100 ref almak açık ne yapmalıyız sizce ?

Bir iki gün bekleyelim bana göre.  Admin kendini kasmak için böyle bir uygulamaya gidiyor olabilir. Herkes ref kiralıyor havası yaratabilir. Daha sonra hala durum böyleyse gerçekten RR sıkıntısı vardır deyip gördüğünü kap derim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

richman

22 sine kadar upgrade promosyon var bildiğiniz gibi 18$ a ultimate'i 1 ay uzatıp üstüne 10 rr şansımızda var. Bir çok seçenek var herkes fikrini yazarsa, ortak bi karar alabiliriz.

arshi

Alıntı yapılan: enderege - 20 Kasım 2013, 18:14:40
Herkes ref kiralıyor havası yaratabilir.

Artist yav..

Gerekirse richman DR bulur bence de kasmayalım :P

hakanatik01

Ben söyliyim ama nedense bu site 1 ay ya gider ya gitmez gibime geliyor o yüzden bekenebilir ama son kara senin başkan sensin  :D Hesapta birikmesini de beklemeden arada çekip ödeyecek mi diyede test etmende fayda var :D