Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı:"Şeklinde veriyor yani ayda 8.7$ kar. "ayda kar veriyor

3 günde 15 ref alabilsen 15*0,025=0,375*30 =11,25$ yani neresinden baksan son 3 gün kala bile o parayı ref için kullansan shareden v.sden daha karlı olurmu bilmem 100lük alsan son 3günde ;o yüzden sharele falan ilgilenmene grek yok gibi duruyor aslında;Pble sonrasında ref falan uzatırsın yaparsın elbette birşeyler ;

Açık açık yazılmış aslında grup üyeleirnden Share ve yazı tura olmaz diye ;

ptconur

O zaman devamına ;
If you will allow me to rent 100 refferals i will add 1$ to my purchase balance

diye eklersin.

Tabi diğer üyelerin yorumunuda alman gerekiyor. Benimkisi sadece fikir. Share olayına veya yazı tura olayına ben sıcak bakmıyorum. En son çare ultimate üyelik uzatılabilir

richman

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Kasım 2013, 00:04:11
Alıntı:"Şeklinde veriyor yani ayda 8.7$ kar. "ayda kar veriyor

3 günde 15 ref alabilsen 15*0,025=0,375*30 =11,25$ yani neresinden baksan son 3 gün kala bile o parayı ref için kullansan shareden v.sden daha karlı olurmu bilmem 100lük alsan son 3günde ;o yüzden sharele falan ilgilenmene grek yok gibi duruyor aslında;Pble sonrasında ref falan uzatırsın yaparsın elbette birşeyler ;

Açık açık yazılmış aslında grup üyeleirnden Share ve yazı tura olmaz diye ;

Hocam dün 150 referans ile 304 tık almıştık admin 4 ten 2 ye indirdi işte şuan 126 tık aldık bunun 2 katı olması lazımdı yani bundan sonraki avgler 1-0.90-1.10 civarında olacak :( Bunuda hesaba katarsak işler karışıyor

ElisaMcCline

richman,
Sen önce bir 100RR yi yokla da.. Alternatiflere sonra bakarız..
Öncelik 100RR ...

hakanatik01

bilmem orasını :P mekanıma  çekiliyom ben RR geliri 0,025e düştü dedin diyeydi o hesap yani bu sitede RR kiralamak diğerlerine oranla daha karlı gibi duruyor  sadece yorumlardan anlaşılan grubun çoğunluğu share/yazı turaya karşı gibi  sende para boş boş dursun istemiyorsun onada hak veriyorum ,illede aklında bunlardan biri varsa ve başkanlık yetkini kullanıp yapıyorum arkadaş dersen  :) +1 yazı turaya benden :P yuvarlandım :D

abcb

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Kasım 2013, 00:11:46
richman,
Öncelik 100RR ...

:y +1

enderege

Ben bu konudaki fikrimi daha önce beyan ettiğim için  :X
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Kasım 2013, 00:11:46
richman,
Öncelik 100RR ...
+1(ok)

FilmsizKalma

universitely76

Her şartta ref beklenilmesi gerektiğini düşünüyorum :y
Şu sıra imzasız'ım...