Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Admin illallah etti 850 rr açtı hemen sömürdüm ab den pbye 1$ attım 100 rr aldim 255 rr var hayirli olsuuun (p) (p) (p)

Fakat telefondan giriş yapıp aldım umarım kotu birsey olmaz almasaydım tekrar biter diye korktum :(

enderege

Alıntı yapılan: richman - 22 Kasım 2013, 07:29:28
Admin illallah etti 850 rr açtı hemen sömürdüm ab den pbye 1$ attım 100 rr aldim 255 rr var hayirli olsuuun (p) (p) (p)

Fakat telefondan giriş yapıp aldım umarım kotu birsey olmaz almasaydım tekrar biter diye korktum :(
Hayırlı olsun. Telefondan reklam tıklama sorun olur olursa. Giriş yapmak problem değildir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Kamrey

Alıntı yapılan: richman - 21 Kasım 2013, 23:36:27
TÜM GRUP ÜYELERİNE DUYRULUR

Arkadaşlar admin sitenin geleceğini düşündüğü için bir kaç küçük ayar değişikliği yaptı. Bildiğiniz gibi PB'mizde 19$ fazladan yatan bir para var referans alamıyor sitede referans yok günde 5 tane alırsak ultimate bitince ortada kalırız. 19$ Olan PB hesabımıza ABden 11$ atıp ''REVENUE SHARES '' alabilirz. Receive $1.29 for 30 days. Şeklinde veriyor yani ayda 8.7$ kar. 155 Reff ve ultinin getirdiği ile iyi bi karımız olacaktır. 19$'ı Yazı tura ile ufak ufak oynayarak ab ye aktarabiliriz ama buna taraftar değilim açıkcası. Herkesin fikri çok önemli fakat hızlı bi karar aşamasındayız herkes 3 seçenek içinden (Reff,Revenue shares,HeadTail) birini seçip konuya yazarsa sevinirim.

EDİT Referans almaya sıcak bakmıyorum admin referans tıklarıyla oynamış yani dr rr ne kadar tıklarsa tıklasın 2 tık sayılıyor yani referans başı max günlük 0.025$ geliyor. Ne kadar böyle devam eder bilemeyiz.

Başkan bende gunde 4 tıklama yapıyorum o reflerde benıde sayıyormusun :) sayıyorsan avg cok dusuk o zaman reflerın :D

enderege

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 22 Kasım 2013, 11:51:45

Başkan bende gunde 4 tıklama yapıyorum o reflerde benıde sayıyormusun :) sayıyorsan avg cok dusuk o zaman reflerın :D
Sizi direk refsiniz. Oradaki AVG lerde kiralık refler var. Paralı asker yani. :D

richman

Karsiyakali sen sanirim reffim olarak gözükmüyosun sitedeki kullanıcı adın ne ?

Kamrey

Alıntı yapılan: richman - 22 Kasım 2013, 13:28:11
Karsiyakali sen sanirim reffim olarak gözükmüyosun sitedeki kullanıcı adın ne ?

richman daha önce kontrol etmiştin kamilreyhan kullanıcı adım slingbux da

richman

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 22 Kasım 2013, 13:47:41

richman daha önce kontrol etmiştin kamilreyhan kullanıcı adım slingbux da

Doğrudur hocam kontrol ettim şimdi, fark etmemişim önceden.

richman

Arkadaşlar ödemelerinizi nasıl yapiyim yatırdığımız miktara ulaşınca herkese 4$ gönderip, upgrade sonundada kısmet olursa karımızı mı yoksa her 17$ da bir herkese 1$ gönderiyimmi?

enderege

Alıntı yapılan: richman - 22 Kasım 2013, 19:44:56
Arkadaşlar ödemelerinizi nasıl yapiyim yatırdığımız miktara ulaşınca herkese 4$ gönderip, upgrade sonundada kısmet olursa karımızı mı yoksa her 17$ da bir herkese 1$ gönderiyimmi?

Hayal kurma daha ya. Önümüzdeki günler ne gösterir ona bakalım önce.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 22 Kasım 2013, 19:44:56

Acele etme.. ;)