Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Hepinizden ayrı ayrı çok özür dilerim  :S Eğer 20$ ı alırsak slingbux hesabındaki parayla reklam verebiliriz. Gruptan onay çıkarsa aramızdan bir yönetici seçeriz kesinlikle ben değilim o  :D Bir site seçip slingbuxtaki paramızla o sitede dr toplıyabiliriz.

FilmsizKalma

Senin yaptığın bir hata yok takma kafana bir hata olduysa oda sadece içeriye ref yokkken 20$ atman oldu.Onuda zaten plan dahilinde yapacaktık.
Admini biraz daha zorlayabilirsen zorla. hani biraz daha birşeyler koparabilirsin belki.. Olmazsada
20$ ı al derim ben..

Yönetici işine felan yorumum yok,

ptconur

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Kasım 2013, 15:05:34
Senin yaptığın bir hata yok takma kafana bir hata olduysa oda sadece içeriye ref yokkken 20$ atman oldu.Onuda zaten plan dahilinde yapacaktık.
Admini biraz daha zorlayabilirsen zorla. hani biraz daha birşeyler koparabilirsin belki.. Olmazsada
20$ ı al derim ben..

Yönetici işine felan yorumum yok,

aynen katılıyorum.

tolgacan86

Hocam farklı bir payza adresine iste $20 'ı, gönderdikten sonrada var olan payza adresinden dispute aç.. Karaktersiz herif tehdit ediyor tırsıyor çünkü oradaki parasını kurtarmak için..

ptconur

Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Kasım 2013, 15:21:46
Hocam farklı bir payza adresine iste $20 'ı, gönderdikten sonrada var olan payza adresinden dispute aç.. Karaktersiz herif tehdit ediyor tırsıyor çünkü oradaki parasını kurtarmak için..

bence de mantıklı yeni bir payza aç ve oraya iste parayı. para gelince de asıl hesabına gönderirsin. ondan sonra da açarsın disputeyi

richman

Bunları bana söyleyip planladığına göre payza hesabını zaten boşalttığını düşünüyorum dispute açarsam sitede reklamda veremeyiz aktif bayağı kullanıcısı var şuan kimsenin haberi yok

tolgacan86

Hocam sırayla, parayı al + reklam ver + dispute aç ;) Zaten giden gitti, ne kurtarırsak onun derdindeyiz..

richman

Reklam verme işini nasıl yapalım ?

ptconur

Alıntı yapılan: richman - 30 Kasım 2013, 15:51:43
Reklam verme işini nasıl yapalım ?

reklam satın alırken elimizdeki para kaç kredi yapıyor ona bakalım ve 17 kişiye paylaştıralım

richman

Şuan 42$ var ama sürekli çoğalıyor  :D