Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

ben kendi adıma reklam istemiyorum, bence çokta bir faydası olmaz gibi. Sitenin hiçbir yerde reklamını görmüyorum yeni gelen üye pek yoktur, o yüzden benim fikrim reklama çok takılmayada gerek yok gibi. Parayı kurtarırsak yeni yatırım sitesi bulabiliriz yada var olan yatırım sitemiz içinde kullanabiliriz.. İlla reklam verelim dersenizde forumdaki grupların reklamlarını verelim  derim. (adzpot, clickerjet vs...)

ballondor

tolgacanın tüm fikirlerine +1 :)

reklamın çok ta faydası olmayacaktır; 20$ ı alıp dispute açabiliriz

ikose

Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Kasım 2013, 16:14:07
ben kendi adıma reklam istemiyorum, bence çokta bir faydası olmaz gibi. Sitenin hiçbir yerde reklamını görmüyorum yeni gelen üye pek yoktur, o yüzden benim fikrim reklama çok takılmayada gerek yok gibi. Parayı kurtarırsak yeni yatırım sitesi bulabiliriz yada var olan yatırım sitemiz içinde kullanabiliriz.. İlla reklam verelim dersenizde forumdaki grupların reklamlarını verelim  derim. (adzpot, clickerjet vs...)

+1 kesinlikle (ok)

tıklamaya devammı, bırakıyormuyuz  ???

universitely76

Öncelikle 20$ ı iste, eğerki gelirse daha sonra dispute düşünülebilir ( payzanın alertpay döneminde dispute performansı kötüydü şimdi nasıl bilmiyorum).

Bu işlemler sonrasında biriken paraya göre reklam paketlerine bakılır, istenirse üye sayısına eşit dağıtılabilecek paketler alınır ya da yine grup üyelerinin talebi doğrultusunda forumdaki yatırım grubu sitelerine yardım için kullanılabilir. Sonuçta bu reklamlardan da çok birşey beklenmemeli diye düşünüyorum.
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Kasım 2013, 15:50:05
Hocam sırayla, parayı al + reklam ver + dispute aç ;) Zaten giden gitti, ne kurtarırsak onun derdindeyiz..

+1
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

volkanaydinli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Kasım 2013, 15:50:05
Hocam sırayla, parayı al + reklam ver + dispute aç ;) Zaten giden gitti, ne kurtarırsak onun derdindeyiz..

Katılıyorum...

ElisaMcCline

Arkadaşlar, bence de mantıklı ancak, Bence başka mail adresine para gönderemeyecek admin.
Hesabı incelemede, yani ancak refund yapabilir parayı.

Ancak evet, her şartta reklamı da verip, disputeyi açmak gerekir bence de..
Yani +1
Sadece farklı payza adresine gönderilmesini unutun bence. ( talep edip şansımızı deneyelim tabii ki )

Kamrey

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Aralık 2013, 02:14:30
Arkadaşlar, bence de mantıklı ancak, Bence başka mail adresine para gönderemeyecek admin.
Hesabı incelemede, yani ancak refund yapabilir parayı.

Ancak evet, her şartta reklamı da verip, disputeyi açmak gerekir bence de..
Yani +1
Sadece farklı payza adresine gönderilmesini unutun bence. ( talep edip şansımızı deneyelim tabii ki )

elisa hocama katılıyorum +1

FilmsizKalma

Ayrıca, siteyi tıklamayı bıraktım.

Kamrey

bende bıraktım suan ıtıbarıyle tıklamayı