Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Geçmiş olsun... Umarım ciddi birşey değildir.. Acil şifalar ...

sicher

richman

Admin insaflı çıktı arkadaşlar bize tüm paramızı geri göndermiş fakat 7.5 $ ı dispute açmış yani 68 $ımız geri geldi şuan hala bilgisayara oturamadigimdan size gonderemiyorum en kisa zamanda gonderebilicem. 7,5 $ lık dispute var veriyim gitsinmi yoksa direnelimmi dersiniz ?

ýrmakk

Alıntı yapılan: richman - 05 Aralık 2013, 16:43:13
Admin insaflı çıktı arkadaşlar bize tüm paramızı geri göndermiş fakat 7.5 $ ı dispute açmış yani 68 $ımız geri geldi şuan hala bilgisayara oturamadigimdan size gonderemiyorum en kisa zamanda gonderebilicem. 7,5 $ lık dispute var veriyim gitsinmi yoksa direnelimmi dersiniz ?
Ricman hoşgeldin tekrar foruma. Bu güzel haber işte. Aferin admine insafa gelmiş demekki.

tolgacan86

Richman hoşgeldin, geçmiş olsun tekrardan.. Ne amaçla o kadarlık kısma dispute açmış madem gönderdi daha neyin peşinde böyle (d) #direnrichman

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 05 Aralık 2013, 16:43:13

Hadi geçmiş olsun...Herkes az çok fikrini paylaşssın bence.. Ben beyanda bulunmamaya çalışıyorum..
Genel düşünceye şimdiden +1 :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 05 Aralık 2013, 16:54:49
Richman hoşgeldin, geçmiş olsun tekrardan.. Ne amaçla o kadarlık kısma dispute açmış madem gönderdi daha neyin peşinde böyle (d) #direnrichman

Alınan ödeme var mıydı ? Varsa onadır ...

richman

7.49$ ödeme almistik o yuzden dispute acti bize yatirimimizi tami tamina geri verdi. Ben şuan sadece 20$ da olabilirdi elimizde diye dusunuyorum verme taraftariyim ama almaya calisalim derseniz katilirim size :)

tolgacan86

Ha ödeme aldıysak sal gitsin :)

hakanatik01

+1 o zaman ama bizilerin paraları yollama falan yapma bence başka yere girelim :D