Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Benden de herkese +1 :)

Sonuçta herkes aynı şekilde düşünüyor demekki..

Bilgi paylaşırsınız :)

arshi

Bu arada yeniden yatırım kararı çıkarsa bence değerlendirmeye ptcrs'yi de al. Neticede DR'den ziyade RR'ye yükleneceksin anladığım kadarıyla. Forumundaki istatistiklerden ve accık da kendimden gördüğüm kadarıyla avgler 3 civarında, ki standart üyelik amorti avgsi 1.67

hakanatik01

Ptcrs zor olur bu grupta olupta PTCRS'te baya yol almış arkadaşlar var ref olsun yatırım olsun he derseniz yatırım yapalım bizler richamnın refi olmasakta olur en güzeli o olur bak :P :D  yoksa ben gelemem PTCRS'ye  Ip yok bende :P o yüzden mümkünse yeni siteler daha iyi olur ; yenilere üye olmuyorum şimdilik;

arshi

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Aralık 2013, 01:52:09
yoksa ben gelemem PTCRS'ye  Ip yok bende :P

İşte bu da başka bi avantajı :P

hakanatik01

Sana katıldığım belirtim ya işte :P bu önerine de +1 :D

arshi

DR gelirine bel bağlanıyorsa yuvarlansın havuz açsın yahu :P

ElisaMcCline

6il9in in bexbux muydu, uydurdum mu.. O siteye ortak yatırım gibi birşeyler düşünebilirim diyordu...
O site de düşünülebilir ;)
Mevcut teklifleri beğenmediğimden değil, çünki zaten bir fikrim yok hiçbiriyle ilgili. Sadece alternatif site geldi aklıma.

Bana site farketmiyor, hiçbirine üye değilim.
Bu yatırım konusundaki süreklilik arzaden durumuma devam, ortak karara +1 :D

enderege

Çoğunluğa uyarım ama ben bu Legacyclix sitesini beğenmedim. Nedense nerdbux u da sevemedim. Her ikisinede üye olmadım.  Belkide tarzım değil ondandır. Ben 4x0.01$ lık sitelere alışmışım. :D

Her iki siteninde sağda solda tıkladığım reklamları  her ne hikmetse bende çok zor açılıyor, sayaç işlemiyor. Register dedim mi o zaman sayaç işliyor. İlla 0.01$ almak için üye mi olmak lazım.

Konuyu daha fazla saptırmayayım ama çoğunluğa uyarım. Başka sitede yatırıma da uyarım. Refund a da uyarım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

Ben bu Legacyclixte kaç reklam var, kaç 0.01lik reklam var bilmiyorum. Nerdbuxta 0.01lik reklam yoktu nerdbuxta en büyük reklam 0.001$ di. onun gibiyse girilmesin bence. (Onur hocam bu konuda bilgilendirirse daha iyi olur sanırım)
Bexbuxta da kaç reklam var bilmiyorum ama güzel siteye benziyor. Grup kararına +1 diyorum bende.

ikose

Alıntı yapılan: ırmakk - 06 Aralık 2013, 09:06:49
Ben bu Legacyclixte kaç reklam var, kaç 0.01lik reklam var bilmiyorum. Nerdbuxta 0.01lik reklam yoktu nerdbuxta en büyük reklam 0.001$ di. onun gibiyse girilmesin bence. (Onur hocam bu konuda bilgilendirirse daha iyi olur sanırım)
Bexbuxta da kaç reklam var bilmiyorum ama güzel siteye benziyor. Grup kararına +1 diyorum bende.
Şu an aklıma gelen Timtech adminleri Nerd ve Naid den sonra Legacyclix açtılar..
Reklam kampanyaları yaparak 0,001 lik reklamlarla kazanç sağlanabiliyor ve
kampanyanın olmadığı günlerde 1 yada 2 tane 0,01 lik reklam devreye giriyor..
Bu nedenle bu sitede bir çok arkadaşımız zorlanabilir diye düşünüyorum..

Bexbux ta şuan 4x0,001  + 1x0,003 + 4x0,005 lik reklam var ve izleme zorunluluğu var..