Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ikose - 07 Aralık 2013, 01:56:40
Girip çıktığında ve tekrar girdiğinde okunmamış konularında daha önce okumamış olanların gözükmez
http://www.gelirkapisi.com/unreadreplies/
buraya bakman lazım
profil yanındaki 2 baloncuklu olan yere düşer tüm okumadıkların..

Modum zaten belli süre o kısım ile idare ettim..

Ama dediğinizi yaptığımda da boş cıktığı çok oldu..

Benim için sorun değil iyi kötü idare ediyorum...

Sonradan da olsa cevap yazıyorum.. Biraz da benim o esnada dalgınlığıma da geldiği olup konuyu okuyup anlamadan çıktığım da oluyor..

ElisaMcCline

Geçmiş olsun 6il9in, umarım basit bir soğuk algınlığıdır. Ufaklığa acil şifalar ...

Yok yahu, niye devir edecekmişssin :) Daha önce aldık bir tane senden, o yetti bana, yeterince rahatsızlığını duydum :)
Sen ortak yatırım gibi birşeyler düşünülebilir, inceliyorum demiştin.. O yüzden aklıma geldi de yazdım ;)
Benin ücretlerle ilgili de bilgim yoktu, sadece bilgi alalım dedik.
Yetişmiyor demekki zaten para.... Ama 4$ ı olanlardan bir kısmı ille girelim birer ikişer hisse daha alırız derlerse, senin hesap olmasa da değerlendirilir bir şekilde :)
Ayrıca senin şu anda yatırım için ayırabileceğin bir para var ya da yok.. Ben düşünüyorum ama yılbaşından sonra müsait olacağım dedin de biz mi yok olmaz dedik ;)

O konular teferruat ;) Siteyi seçelim önce.. gerisi hallolur.. ;)

6il9in

Teşekkür ederim hocam.. 40 Dereye yaklaşan bir ateş ile gittik hastaneye.. Belkide 40 bile geçmiştir. Şimdilik iyi  :)

Daha önceden de belirttim çok para kazanmaktan ziyade birilerine faydam olur ise sevinirim. Yani devir yapabilirim. canınızı sıkmayın  ;)

Yatırım için yeterince paypalım var ama kredi kartından yapılacak yatırımlar için ayın 14 nü beklemem gerekiyor..

Sizinle Bexbux da veya farklı sitede bir A.Ş. yapacağız hocam sadece zamana ihtiyacım var.. Aklımdasınız...

Kimbilir belkide Neoda Ulti olmaya kadar verirseniz orada A.Ş. oluruz  :g

richman

Vallahi bu gidişle A.Ş değil AŞiret olacağız :))

6il9in

Alıntı yapılan: richman - 07 Aralık 2013, 02:27:49
Vallahi bu gidişle A.Ş değil AŞiret olacağız :))

:D  :D  :D  :D Başkan da Elisa hoca...

Sorduklarında aşiretin ne kadarlık diye 1,489 kişi der  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 6il9in - 07 Aralık 2013, 02:26:00
Teşekkür ederim hocam.. 40 Dereye yaklaşan bir ateş ile gittik hastaneye.. Belkide 40 bile geçmiştir. Şimdilik iyi  :)

Daha önceden de belirttim çok para kazanmaktan ziyade birilerine faydam olur ise sevinirim. Yani devir yapabilirim. canınızı sıkmayın  ;)

Yatırım için yeterince paypalım var ama kredi kartından yapılacak yatırımlar için ayın 14 nü beklemem gerekiyor..

Sizinle Bexbux da veya farklı sitede bir A.Ş. yapacağız hocam sadece zamana ihtiyacım var.. Aklımdasınız...

Kimbilir belkide Neoda Ulti olmaya kadar verirseniz orada A.Ş. oluruz  :g

E iyi maaşallah, sıyırdıysanız :)

Walla siteye grup karar verecek.. ben sadece fikir attım ama bu kadar dolanbaçlı olmasına gerek yok.
Bu site olması için zaten yatırımın arttırılması lazım.... İlle de bu site denirse bakarız ne yapacağımıza.

A.Ş. :) Burlardayız, daha çooook alternatif olur.. :)

Ve arkadaşlar, ben bu siteyi tanımam etmem, önerim falan değildir.
Sadece daha önce 6il9in arkadaşımızın ortak yatırıma açabilirim söylemi üzerine aklıma geldi.
Karar verirken bu bilgiyiye göre hareket edin. Siteyi öneriyor değilim çünki tanımıyorum, üye bile değilim :)
sadece alternatif diğer sitelerden biridir.
Ortada sizlere göre yatırıma değer bir site yoksa da bir süre beklemememiz için bir neden yok. Acelemiz de yok.
Sadece hazır toplanmışken refund' a sıcak bakmıyorum hepsi o.

6il9in

Öneri olarak benim tanıttığım sitelerden zoral da var. Site formunda paylaşılan stats bilgisinde 60 rr 104 clicks..

Sitenin Golden paketleride uygun.. Bu siteden de RR alacaktım tek sıkıntım payza  (d)

Elisa Hocam http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/zoralbux/ inceleyebilirsiniz. 6 aylık premium2 30,00 $..

Bu sitede RR bulma sıkıntısı var.. DR sayısı 20 olduğu için bugün reklam vermekten vazgeçtim..

Siteyi bende tanımıyorum sadece incelenebilir bir site ptcrefback premium2 almış...

Ayrıca şimdi gördüm linx.me scam ilan edilmiş (ptc-refback.com)

ElisaMcCline

Yok, ben bakmayayım hiçbir siteye :) Sizler ortak karar verirsiniz ;)
Birkaç kişinin refi olayım destek vereyim dedim, gelip üye bile olamadım sitelere daha... Site incelemesi hak getire :)

Bilgi için teşekkürler 6il9in,
Benzer SCAM bilgileri başka sitelerde de başlamış. Geçmiş olsun...

richman

35$Lık bir yatırım yapabiliriz aslında ama bir buxhost sitesi  ??? 5 Yıl subscription almış 2 adet sitesi var adminin. 35$lık üyelik indirimde şuan 1 yıl boyunca rr ve dr tıkları 0.015$ getiriyor tık başı. 4 Fix ads var. Yani ref başı 0.06$ 15 dr olsa günlük 0.90$ kendi tıkımla 0.97$ 35$lık üyelik alana 35$ pb veriyor reff ücreti 0.50$ 70 tanede reff alsak Instant ödeme yapıyor denenebilir aslında gümlersede gümler diye düşünüyorum  :P

http://www.valuedbux.com/
http://www.bankerbux.com/

richman

Bir süre daha böyle giderse artık refund edicem  ??? Kimseden ses seda yok  :(