Verify which kind/category this restaurant is.

Başlatan abcb, 16 Kasım 2013, 22:54:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Bende yemedi, no data aviable'dan birisi takeaway çıktı..

Bu arada doğruluk yüzdesi çok düşük, şu anda 57% ye düştüm devam ettiriyor :g

hakanatik01

1 tane daha yaptım da takeaway çıkması biraz zor ortak sana denk gelmiş hoş banada denk geldide dikkat etmedim diye

Mc Donalds' Notting Hill

Kocaman mcdonalds'a gittim other dedim zincirse zaten az çok duymuşuzdur gibime geliyor kıyıdan köşeden bir kulak aşinalığımız olur four season pizzahut çıktı mesela bunların yanında :)

dediğim gibi zaten taktik değil bu 3-4 tanede bulunacak bişi değil ben yapamayacağım için boş geçmemek adına yazdım ama liste yaparsanız yaparım bak :P bunlar dışındakiler other olucak diye :P :D

tolgacan86

aynı mantııkla starbucks çıktı, zincirdir diye atladım, other çıktı arkadaş.. görevden atıldım..

hakanatik01

:D yok artık nasıl zincir değil demiş ona yahu itiraz et :D

abcb

Alıntı yapılan: Tolga Can - 16 Kasım 2013, 23:46:35
aynı mantııkla starbucks çıktı, zincirdir diye atladım

Şimdi aynısını bende yaptım  :g Burda bile var yahu, nasıl zincir değil bu  (d)

abcb

hakanatik01

Zincir anlayışımız farklı demekki starbucks falan artık 5'i biryerde yada gerdanlık kategorisin de demek ki :P

abcb

Biz buna Türk'ün aklı sonradan çalışır diyelim  (d) (d) (d)
Yahu starbucks zaten other, yani coffee kategorisinde, restaurant kategorisinde değilki  (d)

OTHER = Any restaurant that does not fall into one of the other three categories. For example a pub, a bar, a cafe, a sandwich shop etc etc.

abcb

İlknur olmaaacak böyle, gel rastaurant açalım, Allah'ımın brokolisini pırasasını taze soğanını tabağa tıkmışlar, 6.5 sterline satıyorlar yahu  (d) :D

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 17 Kasım 2013, 00:13:09
İlknur olmaaacak böyle, gel rastaurant açalım, Allah'ımın brokolisini pırasasını taze soğanını tabağa tıkmışlar, 6.5 sterline satıyorlar yahu  (d) :D
Senle bende bu şans varkeeennnn biz mantı açsak ellerimizle 1TL ye satamayız yahuuu :))