GlobalTestMarket

Başlatan tolgacan86, 19 Kasım 2013, 12:42:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seboc58

merhaba arkadaşlar dün bu siteden 2200 puanlık bir çekim yaptım adres bilgileri vardı ama çekle mi gönderilecek paypal ile mi hiçbirşey anlamadım ? siz nasıl çekim yaptınız

Elektronick

Alıntı yapılan: seboc58 - 23 Mart 2016, 11:35:44
merhaba arkadaşlar dün bu siteden 2200 puanlık bir çekim yaptım adres bilgileri vardı ama çekle mi gönderilecek paypal ile mi hiçbirşey anlamadım ? siz nasıl çekim yaptınız
paypala cekebilrsin senin 2 cekim hakkin var her 1100 puanda ödeme talep edebilirsin:)

seboc58

Alıntı yapılan: Elektronick - 23 Mart 2016, 12:35:19
paypala cekebilrsin senin 2 cekim hakkin var her 1100 puanda ödeme talep edebilirsin:)

2 tane paypal bağlantısını tıklayarak çektim ama orda teslim adresi  yazıyor bir de pazartesi-cuma arası mesai saatleri yazıyor forumda da çek vs yazıyor kafam karıştı iyice

sicher

Alıntı yapılan: seboc58 - 23 Mart 2016, 13:16:37
2 tane paypal bağlantısını tıklayarak çektim ama orda teslim adresi  yazıyor bir de pazartesi-cuma arası mesai saatleri yazıyor forumda da çek vs yazıyor kafam karıştı iyice

gecen sefer ben sabah cektim akşama gelmişti :)

Elektronick

Alıntı yapılan: seboc58 - 23 Mart 2016, 13:16:37
teslim adresine adres bilgilerini gir ve tabi alttaki email hesabına da paypal hesabını gir  bu kadar

vedat61

Ödeme, kayıt olunan e-maile mi geliyor? 3 tane üyelikte ödeme almaya yaklaştım :)

Elektronick

Alıntı yapılan: vedat61 - 27 Nisan 2016, 21:12:31
Ödeme, kayıt olunan e-maile mi geliyor? 3 tane üyelikte ödeme almaya yaklaştım :)
aynen öyle işi saglama almanın en iyi yolu aynı mail ile ödeme iste ve anket bilgilerini dogru bilgilerle yap :)

vedat61

Teşekkürler hocam, peki adımıza birden paypal açsak sorun olur mu?

Elektronick

Alıntı yapılan: vedat61 - 28 Nisan 2016, 13:52:15
Teşekkürler hocam, peki adımıza birden paypal açsak sorun olur mu?
hayır olmaz

Futurenet

Konuyu anlatan arkadaş burda mı? Dün mesaj attım bana da mail gönderin diye de cevap gelmedi merak ettim