GlobalTestMarket

Başlatan tolgacan86, 19 Kasım 2013, 12:42:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Çek ile ödeme seçeneği kaldırılıyor 15 nisan'dan itibaren. :)

hakanatik01

Bunun da android uygulaması varmış isteyen kurup deneyebilir ben burayı hep unutuyorum kurdum telefona bakalım faydası olacakmı aynı şekilde toluna ve napolyon'unda android uygulamları varmış anketlerle özel olarak ilgilenen varsa bilgisi olsun :) Yakında hepsi telefona geçer gibi amaç reklamsa ve çok kişiye ulaşmaksa telefondan iyisi olmaz PTCler bile geçicek gibi :PP :)

sicher

@Tolga Can Ödeme Limiti 1000 puan 50$ mı haala ve ödeme işlemcilerinde şuan hangileri aktif ?

dejavultraslan

Alıntı yapılan: sicher - 21 Aralık 2015, 21:19:04
@Tolga Can Ödeme Limiti 1000 puan 50$ mı haala ve ödeme işlemcilerinde şuan hangileri aktif ?
1100 puan kesintisiz 10 Euro Paypal aktif şuan..

sicher

@dejavultraslan Teşekkürler Başladık bari 10 Euro muzu alak :)

burdayım

Size anket geliyor mu?bana nadiren geliyor.Gelen de ortada "sorry" deyip kapanıyor.Scam mı?

ptcsite46

Bu arada işler kesat bendede 2 haftadır anket gelmiyor

Elektronick

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 30 Aralık 2015, 01:07:27
Bu arada işler kesat bendede 2 haftadır anket gelmiyor
bugün bir anket geldi :)

dejavultraslan

[spoiler][/spoiler]
anket gelmiyorsa profili güncelleyip değişiklikler yapın. iyi puan veren anketler genelde lüks mal veya hizmetler olduğu için gelir seviyesini yüksek göstermenizde fayda var.hemen hemen hergün anket almaya başlayabilirsiniz. arada maille bildirilmeyen anketlerde olabiliyor,onun için kendi sitesinden de arada anketleri kontrol etmekte fayda var.

sicher

@ptcsite46  , @dejavultraslan ın dediği gibi gelir yuksek gostermek her zaman + dır anketler o zaman cok gelir bana ilk uye oldugumdan buyana sıklıkla geldi ve şimdi inzivaya cekildi bekliyorum 2 gune bir geliyor şimdi.