GlobalTestMarket

Başlatan tolgacan86, 19 Kasım 2013, 12:42:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Şimdi mantık şu, katalogdan farklı farklı ürünleri bir arada alabiliyorsun. Aldığın ürünlerin toplam puan değeri 1000 'in üzerinde olacak. Sadece paypal ödemesi istiyorsan bunu yaparken 1000'i geçmek için mecburen 4 tane birden alıcan ve 1236 puanla isteyeceksin :)

ysefteli

Arkadaşlar globaltestmarkette yeni sistemde ödeme alabilen varmı ben 27 kasımda 40 € ödeme istedim 1 ay oldu hala ödeme yapmadılar.

tolgacan86

Ben ödeme talep ettim ama daha yeni benimki.. 17 aralıkta...

enderege

Alıntı yapılan: ysefteli - 26 Aralık 2013, 13:38:25
Arkadaşlar globaltestmarkette yeni sistemde ödeme alabilen varmı ben 27 kasımda 40 € ödeme istedim 1 ay oldu hala ödeme yapmadılar.

Bende yeniyim bu anket sitesinde. O nedenle sonucu bildirirseniz bizde bilgi sahibi olalaım. Ödeme yapmıyorsa boşa uğraşmayalım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ysefteli

Ödeme isteğini 27 Kasımda yaptım bugün ödeme geldi. Tam 2 ay sonra

enderege

Alıntı yapılan: ysefteli - 28 Ocak 2014, 17:36:12
Ödeme isteğini 27 Kasımda yaptım bugün ödeme geldi. Tam 2 ay sonra

Önemli olan gelmesi. Bende ödeme aldınızmı diye sorayım deyip  duruyordum.

Hayırlı olsun. Gülegüle harcayın. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Çok sevindim geldiğine.. Benimkide eli kulağındadır o zaman.. Gelir gelmez paylaşırım forumda ;) Hayırlı olsun sizinkide :)

Edit: şimdi baktımda benim ödeme almama daha çok varmış :P 17 aralıkta istemişim..

bilalyuzugullu

az para diil abicim, gelsinde tek. seninkide 40 euro ise 17 şubatta gelsin :D  şimdi tatilde yiyceen paraları finanse eder işte :D

htumen

ben bir $50 lık çek almıştım öylece bıraktım çekide masraftan dolayı
bozdurmadım hala çek duruyor satsam çek para eder mi?

tolgacan86

Alıntı yapılan: htumen - 28 Ocak 2014, 23:25:32
ben bir $50 lık çek almıştım öylece bıraktım çekide masraftan dolayı
bozdurmadım hala çek duruyor satsam çek para eder mi?

Aynı durum bendede var, $57 'lık çek arabanın bagajında çürüdü resmen :P ama benimkinin tarihi geçmiş, muhtemelen seninkide geçmiştir.. Adamlar ticketada cevap vermiyor boşa ticketla uğraşma (iptal ettirip paypala istedim, sonra o yemezse çeki tekrar gönderin dedim, ikiside yemedi, tınnnnladılar).