GlobalTestMarket

Başlatan tolgacan86, 19 Kasım 2013, 12:42:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 19 Kasım 2013, 17:36:51
Hehhh işte bir haftadır ağzına lokma girmemiş. 0 o zaman. Ama atılırsın uyarmadı deme. Arkadaşlarla balık tuttuk o öğün sayılırmı diye de ekle. Yanında da şalgam ve çay vardı?
Çay vardıda balıkları yemedik :)
Kıskandınızmı adanaya gelirseniz sizide götüreyim :P
Şirkette kaç işçi çalıştırıyorsun dedi. 1 dedim niteliğini sorunca hamal dedim olmuşmu :)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Kasım 2013, 17:39:26
Çay vardıda balıkları yemedik :)
Kıskandınızmı adanaya gelirseniz sizide götüreyim :P
Şirkette kaç işçi çalıştırıyorsun dedi. 1 dedim niteliğini sorunca hamal dedim olmuşmu :)

Devam et anket yakında senin için bitecek. ATILACAKSIN. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Anket değil hocam profil bilgisi bunlar :)

tolgacan86

Yeni anket gelmiş bile 5-40 puanlık anket :) (atlılırsan 5 puan, tamamlarsan 40 puan)

Şimdi bakayım ankete, anket habercisi konusunda bilgi veririm :)

FilmsizKalma

Çok uzun ya :( yap yap bitmiyor :(

enderege

Alıntı yapılan: Tolga Can - 19 Kasım 2013, 20:51:50
Yeni anket gelmiş bile 5-40 puanlık anket :) (atlılırsan 5 puan, tamamlarsan 40 puan)

Şimdi bakayım ankete, anket habercisi konusunda bilgi veririm :)

Ben daha profil bilgilerinde pes ettim. Size kolay gelsin. Napolyonu kötülüyorsunuz ama globaldeki profil bilgisi sorularının toplamı napolyonda şu ana kadar doldurduğumm anketlerdeki sorulardan daha fazla. Anketlerinde kimbilir nasıl sorular var. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Alıntı yapılan: enderege - 19 Kasım 2013, 20:57:22

Ben daha profil bilgilerinde pes ettim. Size kolay gelsin. Napolyonu kötülüyorsunuz ama globaldeki profil bilgisi sorularının toplamı napolyonda şu ana kadar doldurduğumm anketlerdeki sorulardan daha fazla. Anketlerinde kimbilir nasıl sorular var. :)

Belkide o yüzden globaltestmarkette napolyondan daha fazla anket çözme imkanımız oluyor ;)

Sağlık, video oyunları vs gibi konular üzerine hiç anket gelmiyor zaten Türkiye'de. O türlü gereksiz olabilecek anketleri atlayabilirsiniz. Ve profil anketlerinde dedim ya, ben okumadan hepsine var, evet vs diyerek devam ettim.. :)

FilmsizKalma

Ödeme yine 1000 puandamı olacak acaba :)

FilmsizKalma

tolgacan86

Giriş sorularından sonra hepsini atarak gittim arkadaşlar, hep ortadaki sütunlardan işaretledim rastgele hızlıca.. Çok uzayacakmış gibi duruyor ama %62 birden %84 e atladı ;)

Katılımınız için teşekkürler! Anketi bitirdiniz ve 40 MarketPoints kazandınız!

GlobalTestMarket topluluğu ve fikir araştırmalarımız için gösterdiğiniz yoğun çabayı takdir ediyoruz.

Yakında size daha fazla anket daveti göndereceğiz.