Clixsense İçin Size Bir Teklifim Var!...

Başlatan enderege, 23 Kasım 2013, 19:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Ocak 2014, 17:43:05
Tamam hocam o zaman  bana özel teklifinizde konuştuğumuz gibi parayı yollamanızı bekliyorum PM'le paypalımı attım
(eht) unutmuş olabileceğinizi düşünerek teklifinizdeki ana başlıkları yazdım ; 34$ (2 yıllık upgrade paras)ı + 10$  (tıklasamda tıklamasamda sözleşme bedeli olarak)+ 4$ (Upline'a gelecek olan 2 yıllık üyelikten) + 2$ /Ayak bastı parası) olmak üzere toplamda = 50$'ımı bekliyorum ;
Ninja bıcak parası da isteyeydin bari :D
Woowwww böyle refi kim neylesin arkadaş. Allah düşmanımın başına bile vermesin :g

Alıntı yapılan: sicher - 09 Ocak 2014, 10:40:32
Noel baba giderken dayanıklı geyiklerinden Bir Kaçını burada unutmuş galiba... Koşuşturmaca devam ediyo gördüğüm kadarıyla.... :D
Sicher bu da çok sert olmuş yaa :D Ama güzeldi :))

sicher

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 10:45:25
Sicher sen elime düşersin  (zopa)

bestclikeverdeki nick i şimdi anladım szi oldugunuzu anlamıstım ama neden oldugunu anlamamıstım . Tamam farkına vardım :D

sicher

Alıntı yapılan: ırmakk - 09 Ocak 2014, 10:54:00
Sicher bu da çok sert olmuş yaa :D Ama güzeldi :))

hocam harbiden sert oldu ise özür dilerim yani kötü bi amacım yoktu  :-[  :-[

hakanatik01

ırmakk üstüne alındı herhalde :P :D yok ya birbirimizi biliyoruz sert gelmez herşey gelirse de gelen kişi açık açık söyler PM v.s yazar :)

FilmsizKalma

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 09 Ocak 2014, 10:40:32
Noel baba giderken dayanıklı geyiklerinden Bir Kaçını burada unutmuş galiba... Koşuşturmaca devam ediyo gördüğüm kadarıyla.... :D

:y :D iyiymiş :D

sicher

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 15:32:01
yok be ne serti :D daha sert gelin len :D

Ok :)  Ne kadarda gırgır şamata olsada her zaman dikkatli hareket etmek isterim .

FilmsizKalma

hakanatik01

FilmsizKalma

Teklif gecerlimi? Değilse yeni teklif sunmak isterim :P upline dan ev araba yazlik ve magnezyum yağı istiyorum refi olmam koşulu ile ;)