earn-pound.com (Yatırım şartı yok) (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 29 Eylül 2011, 16:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Çok hızlı 400 lere kadar ulaştı üye sayısı ama şu anda 500 lerde sürünüyor :)
1£ luk ulti promosyonunu ilk 1000 kişiye düşürmüş. 2 kasım olarak da tarih sınırı getirilmiş..
Ayrıca Ulti alanların purchase balance larına 3 ref kiralayabilecekleri 1,5£ verecekmiş...

Ben de bizim için yazdım; daha dün ulti olduk, benim zorumla 5 kişi daha ulti aldı, bizim başımız kel mi ?? ,,, dedim :)
Forum linkini ve kullanıcı isimlerini de verdim,
bakalım ne cevap verecek :D

Kısaca, bundan sonra 1£ a ulti alacakların purchase balance larına, admin 3 ref alabilecekleri 1,5£ ekleyecekmiş....

Bilginize :)

naber2

hocam refinle üye oldum ama upline kısımında earn-pound yazıyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: naber2 - 30 Eylül 2011, 16:22:48
hocam refinle üye oldum ama upline kısımında earn-pound yazıyor.
Refim görünmüyorsun naber 2... daha önce başka bir yerde tıklamış olabilirsin belki... (ya da cookile sorunun olmuştur....
Şimdi cookie leri temiz bir browser ile denedim.. referrer elisamccline görünüyor register sırasında...
register olurken ne görünüyordu farkında mısın ???

naber2

eee kayıt heyecanından oralara bakmadan hızlıca kayıt oluyorum.:) artık akşam evden denerim. her ip ye sadece bir tane izin veriyormuş.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Eylül 2011, 15:44:52

bundan sonra 1£ a ulti alacakların purchase balance larına, admin 3 ref alabilecekleri 1,5£ ekleyecekmiş

Abi, ben o zaman ultiliği 1 yıl daha uzatayım. 3 ref alırım. Para vermezse senden  2 £ alırım. :D :D :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: naber2 - 30 Eylül 2011, 16:41:57
eee kayıt heyecanından oralara bakmadan hızlıca kayıt oluyorum.:) artık akşam evden denerim. her ip ye sadece bir tane izin veriyormuş.
Kullanıcı adı ve mail ile ilgili de sorun çıkartacaktır.... İmkanın varsa başka kullanıcı adı ve mail ile dene...
Ayrıca unutma;
Şu anda ve akşama başka PC ler kullanacaksan her ikisinin de cookie lerini silmen gerekir kullanmadan. Aynı PC yi kullanacaksan sadece registerdan önce cookielerini silmen yeterli.
Çünki farklı PC ler ise, bugün zaten bir acc açtın ve cookilere kaydetti, yarın multi acc sorunu yaşarsın tekrar bu PC den yeni  hesap ile  girmeye çalıştığında ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 30 Eylül 2011, 16:54:31
Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Eylül 2011, 15:44:52

bundan sonra 1£ a ulti alacakların purchase balance larına, admin 3 ref alabilecekleri 1,5£ ekleyecekmiş

Abi, ben o zaman ultiliği 1 yıl daha uzatayım. 3 ref alırım. Para vermezse senden  2 £ alırım. :D :D :D

Abi siz kimden yanasınız yahu.. :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Eylül 2011, 17:12:40

Abi siz kimden yanasınız yahu.. :D

Senden yanayım abicim... Bir an önce refler para toplar zararı (zararını) erken kaparız. Sende tazminattan kurtulursun.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

naber2

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: naber2 - 30 Eylül 2011, 21:51:48
ensonunda refinle üye oldum hocam

Ahaha naber21 olmuş.. OK :D hayırlı olsun risksiz yatırımınız.. :D
Bu arada admin yeni ultilerin hesabına 1,5£ atacağım yazmış, purchase balance larına.... Kontrol edin.. 3 ref alınabiliyor o paraya...
Yoksa ticket açın bence.... ;)
Şu listeyi de bir güncelleyelim :D