earn-pound.com (Yatırım şartı yok) (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 29 Eylül 2011, 16:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sumercan

Siteye üye oldum. Ama yalnışlıkla ULTİMATE  değil , PREMİUM  üyeliğe tıklamışım. Gerçi onuda başarabildim mi bilmiyorum PAYPAL hesabımda bir eksilme olmadı. Tekrar Ultimate üyeliğe başvurayım mı ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 02 Ekim 2011, 01:58:56
Siteye üye oldum. Ama yalnışlıkla ULTİMATE  değil , PREMİUM  üyeliğe tıklamışım. Gerçi onuda başarabildim mi bilmiyorum PAYPAL hesabımda bir eksilme olmadı. Tekrar Ultimate üyeliğe başvurayım mı ?

Yazıları bulmakta zorlansığınız için PM attım.. Bende standart görünüyorsunuz ama zanam alabiliyor..
account sayfasında Membership:xxx ne görünüyor ...??

sumercan

Premium üye olmuşum ULTİMate de 1$ cık yollayabilirim problem değil.Zaten ilk defa yapıyorum tecrübe olur ! Paypldan mesaj geldi !

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 02 Ekim 2011, 02:10:27
Premium üye olmuşum ULTİMate de 1$ cık yollayabilirim problem değil.Zaten ilk defa yapıyorum tecrübe olur ! Paypldan mesaj geldi !

Bence tekrar para göndermeyin, ticket açın.. hepsi aynı para zaten...
Yardım ihtiyacınız var mı yazı için...

Yanlışlıkla ultimate yerine premium üyelik aldım. Üyeliğimi ultimate üyeliğe terfi ettirip add funds promosyonunu hesabıma yükleyebilir misiniz..
şeklinde bir yazı yeterli olacaktır...

ingilizce konusunda yardım gerekirse haber verin.

sumercan

Ultimate içinde 1$ yolladım ama premium değişmedi , yalnız İNVESTEMENT 2 yazıyor. Birşey yapmam gerekiyormu . Tıklamayı bitirdim.

sumercan

Your ULTIMATE Membership has been activated.‏ Mesajı geldi ama hala PREMİUM gözüküyorum.

ElisaMcCline

Off of.. çok karıştı... :)
İlk ay premium, ikinci ay ultimate olacaksınız.. acele etmeyip ticket açsaydınız keşke :(

Bence ticket açın...En azından ilk ayı da ulti versin... :(

ElisaMcCline

Ref alan arkadaşlar PM ile benimle bilgilerini paylaşabilir mi.. Bendeki reflerle örtüşen varsa bilgi de verebilirim :)
refleri mask yapmamış admin, isimleri görünüyordur sanırım :)

sumercan

Acemilik ! Kalsın o zaman böyle . Şimdi ticket açmak ne demek diyicem iyice cahilliğim çıkacak meydana !

ElisaMcCline

:)
hiçbirimiz doğuştan bilmiyoruz bu işi... :)
Özel mesaj  atıyorum.. :)