earn-pound.com (Yatırım şartı yok) (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 29 Eylül 2011, 16:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 04 Ekim 2011, 14:05:44
Değiştir , değiştir :D,Recyle ücretsiz zaten ;)

Eheh bunu bilmiyordum 1 refim çalışmıyordu denedim ücretsiz değişiyor :D :D

Sağol nauma :)

nouma26

Rica ederim Yingyang hocam :).Böyle sitelerde genelde ücretsiz oluyor.Önceden deneyimim çok olduğu için biliyorum ;D
Hocam sizin 2 £ de kuş olmuş :D
Gelirse tabii :D

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 04 Ekim 2011, 15:14:03
Rica ederim Yingyang hocam :).Böyle sitelerde genelde ücretsiz oluyor.Önceden deneyimim çok olduğu için biliyorum ;D
Hocam sizin 2 £ de kuş olmuş :D
Gelirse tabii :D

Ben bu tür sitelere üye bile olmuyordum  aslında Elisamccline hocam'a destek olsun maksat eğlence :D :D

2 euroyu sırf meraktan çektim zaten yatıracak mı acaba diye ;)

nouma26

Alıntı yapılan: yingyang16 - 04 Ekim 2011, 15:17:02

Ben bu tür sitelere üye bile olmuyordum  aslında Elisamccline hocam'a destek olsun maksat eğlence :D :D

2 euroyu sırf meraktan çektim zaten yatıracak mı acaba diye ;)

Aynen hocam ben de eğlence trenine destek amaçlı  bir bilet aldım :D.Ama adminimiz daha baştan instant ödemeden çark etmiş :)3 gün instant yap bari ya :D

ElisaMcCline

ehehe, hocam ilk ödeme talebiniz hayırlı olsun :D

ben £0 Paid yazısının ne zaman değişeceğini merakla bekliyorum :D

Ayrıca Eğlence trenine katılan herkese de ayrıca teşekkürler :)
Ciddi bir amaçla başlamadığımı zaten belirtmiştim ...
Daha çok yeni arkadaşlara belki kazanma şansı yaratırız diye de düşündüm (sıfır risk) ve sizler de katılarak örnewk oldunuz ancak nedense yni arkadaşlar hep uzaktan seyrediyorlar :)

sumercan

Benim için iyi oldu birşeyler öğreniyorum ! Dün ref almayı öğrendik , bugün değiştirmeyi, belki birgünde hangisi sağlam hangisi çürük onu öğreniriz !

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 04 Ekim 2011, 16:36:26
Benim için iyi oldu birşeyler öğreniyorum ! Dün ref almayı öğrendik , bugün değiştirmeyi, belki birgünde hangisi sağlam hangisi çürük onu öğreniriz !
Keşke bütün adminler kavun olsa, değil mi ama :D
Kokla, beğen, yatırım yap :D :D :D

lokmanruhu

elisamccline hocam inş. site uzun vadeli olur ilk ödemen geldiğinde haberdar edersen ultimate üyeliğmin süresini uzatacam.   ;D

tolga4599

Alıntı yapılan: lokmanruhu - 04 Ekim 2011, 20:57:54
elisamccline hocam inş. site uzun vadeli olur ilk ödemen geldiğinde haberdar edersen ultimate üyeliğmin süresini uzatacam.   ;D

bu sene gelmez  :D :D :D :D :D :D :D

yingyang16

Olan Elisamccline hocaya olacak  :D Gitti paracıklar ;D

Bana 1 Euro yu geri vermek zorunda değilsiniz hocam talep etmiyorum  ::) Listeden çizebilirsiniz :D