earn-pound.com (Yatırım şartı yok) (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 29 Eylül 2011, 16:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 04 Ekim 2011, 15:17:02

Ben bu tür sitelere üye bile olmuyordum  aslında Elisamccline hocam'a destek olsun maksat eğlence :D :D

Valla destek mi? köstek mi? bakacağız. :D :D Elisamccline hocam, sayın yingyang ın istemediği parayı bana aktarabilirsiniz.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolga4599

Alıntı yapılan: enderege - 04 Ekim 2011, 21:33:25
Alıntı yapılan: yingyang16 - 04 Ekim 2011, 15:17:02

Ben bu tür sitelere üye bile olmuyordum  aslında Elisamccline hocam'a destek olsun maksat eğlence :D :D

Valla destek mi? köstek mi? bakacağız. :D :D Elisamccline hocam, sayın yingyang ın istemediği parayı bana aktarabilirsiniz.  :D

Hahaha buda güzeldi yandı hoca :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lokmanruhu - 04 Ekim 2011, 20:57:54
elisamccline hocam inş. site uzun vadeli olur ilk ödemen geldiğinde haberdar edersen ultimate üyeliğmin süresini uzatacam.   ;D
Bak yahu, sen ne zaman geldin :) :D
Üye olup tıklamamıştın :) Hmm ooo gördüm, ulti bile almış :D İlk sayfadaki listeye ekliyorum :D

Way yahu, bir de Sri Lanka lı bir arkadaşın başını yakmışız, refim olmuş ve ulti almış :D

@yinyang16
Yok hocam, olmaz öyle, sözüm söz, herkese ödeyeceğim :)

@enderege
Sana adminin fee leriyle ödeme %45 fee var, sonra ne kalırsa artık :D

@Tolga4599
Minareyi çalan, kılıfını hazırlar ;)
20$-25$ bir yatırım riski ile tüm forumu dahil ettiğim bir kumar oynadık :) tüm foruma ciddi bir artı katılabilirdi, şansımı denedim ;)
O paraya neobux ta 100 ref de alabilirdim, O daha büyük bir kumar gibi geldi :D :D :D

Dışarıdan katılan bir direk refimin Purchase balance ına 1.5 eklemiş dün gece, yani henüz runaway durumu yok, buralarda admin :D
Ne yumurtlayacak ben onu çok merak ediyorum. :D

ElisaMcCline

Son durum :)

Yatırımını geri alamadığı takdirde ( 1£ = 1.6$ ) Ulti parasını benden soracakların Listesi :D

1 - enderege
2 - nouma26
3 - tolga4599
4 - universitely76
5 - yingyang16
6 - byuzugullu
7 - naber21
8 - halise
9 - senauzyol
10 - yuuygac65
11 - spacegirl76
12 - sumercan (özel durum: 2xupgrade)
13 - lokmanruhu

Pending :)

lokmanruhu

ya hocam ben yatırımımı geril almak için yazmadım, zaten o yüzden bekledim ben sadece uzun süredir foruma yazı göndermiyorum hani kendimi unutturmamak için..:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lokmanruhu - 05 Ekim 2011, 21:53:54
ya hocam ben yatırımımı geril almak için yazmadım, zaten o yüzden bekledim ben sadece uzun süredir foruma yazı göndermiyorum hani kendimi unutturmamak için..:)
Olsun olsun :)
Herkes kısmetini yer.. ;)

Evet zaten devamsızlıkları açıklayacağım.. Veli lerinize kağıt göndereceğim artık... :)

awaris38

ben devam ederimde ohoo tren kaçmış sanırsam. yinede reften üye oldum :)
yer varsa bende ulti alırım ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: awaris38 - 06 Ekim 2011, 02:38:47
ben devam ederimde ohoo tren kaçmış sanırsam. yinede reften üye oldum :)
yer varsa bende ulti alırım ;)
Yok aman aman ???
Adam çok nazlı... Ödeme yapacak mı yapmayacak mı keyfini bekliyoruz.. Olmadı dispute yoğun birkaç gün geçecek sanırsam :D
Bir ödeme alalım da. Sonrası kolay :D

awaris38

sektirmeden tıkalrım biliyosun usta ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: awaris38 - 06 Ekim 2011, 02:44:33
sektirmeden tıkalrım biliyosun usta ;)
Biliyorum , da admine yarayacak :D
Bir elimize geçirsek, sektirmeden ona tıklayacağız tüm forumca :D

Çok mu para kazanıldı, gözü mü korktu, 1Pound için sisputeyle uğraşmazlar çakayım mı herkese dedi :D Ne dediyse dedi ama 2.5 gün oldu bekliyorum ben ödeme :)