Gerçek olabilir mi ?

Başlatan richman, 26 Kasım 2013, 15:45:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 29 Kasım 2013, 00:06:25
Cümlenin anlamını çözmeye çalışıyorum hala, aslı var mıdır?

[spoiler]Ben bile bu kadarını sallayamazdım.  :))[/spoiler]

Pekii,
şu sendeki virüslerden sonra,, 5000 kişinin senin PC ye erişimi var dersek de aynı kadar sallamış olur muyuz :P

Coulers79

Şuan bende virüs yok, arada selam verip gidiyorlar. Benim PC'ye sızanın sistemi çökebilir. Siz sızıp virüs taraması mı yaptınız?
Tıkladığım PTC'lerde tıklayan 50 DR'm olsa hiç fena olmazdı yani, PTC'yi bırakmayı düşünmezdim. Özellikle Neo'yu, aha ban yedim. :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 29 Kasım 2013, 03:18:46
Şuan bende virüs yok, arada selam verip gidiyorlar. Benim PC'ye sızanın sistemi çökebilir. Siz sızıp virüs taraması mı yaptınız?
Tıkladığım PTC'lerde tıklayan 50 DR'm olsa hiç fena olmazdı yani, PTC'yi bırakmayı düşünmezdim. Özellikle Neo'yu, aha ban yedim. :))

Onlar içerde yatıp kalkıyorlar, ürüyorlar, köy şehir kuruyorlar.. Arada gelip hır çıkarma diye selam veriyorlar :D
Demedi deme ;)

6il9in

Öncelikle Neobux Konusunun Kirlenmemesi için Buraya Belirtmek istedim.

http://neobuxreferralshandymanager.com Kiralanan Tavsiyeleri Doğru Yönetmek adına birşeyler tasarlamışlar..

Ücretsiz ve ücretli sürümleri mevcuttur.

6,00 $ Ücretli sürümü ElisaMcCline Hocam RR lerden şikayetçi idi en son para isterken ..

DR kiralayarak boşa para harçayıp harcamadığını ispatlamak istemişti.

Hocam isterseniz bunuda bir inceleyin..

Belkide haberiniz vardır veya bi habersinizdir..

Belkide formdakilere farklı bir tacrübe sunabilirsiniz..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 6il9in - 04 Aralık 2013, 13:08:25
Öncelikle Neobux Konusunun Kirlenmemesi için Buraya Belirtmek istedim.

http://neobuxreferralshandymanager.com Kiralanan Tavsiyeleri Doğru Yönetmek adına birşeyler tasarlamışlar..

Ücretsiz ve ücretli sürümleri mevcuttur.

6,00 $ Ücretli sürümü ElisaMcCline Hocam RR lerden şikayetçi idi en son para isterken ..

DR kiralayarak boşa para harçayıp harcamadığını ispatlamak istemişti.

Hocam isterseniz bunuda bir inceleyin..

Belkide haberiniz vardır veya bi habersinizdir..

Belkide formdakilere farklı bir tacrübe sunabilirsiniz..

Bilgi ve ilgi iiçin teşekkürler 6il9in :)

Sen benim şikayetime bakma yahu, şımarıklık benimki :D
230 RR ile golden olarak neobux' tan ayda 85$ kazanabilecek adam çıksın, sonra konuşuruz :D
(Fazla DR yok bende, 11$ civarı DR lerden, 4$ civarı da kendi tıklarımdan geliyordur 85$ da RR lerden geliyor diye düşünebiliriz. )

Arada ben de yazıyorum, Yingyang da bahsetti zaten kanıt konusunda. Kendisinin de bir özel anısı var yılsonu kuyruktan ref kiralama ile ilgili :g
Yıl sonlarına doğru standart üyelerin avg leri biraz daha şişiriliyor. Standart üyeler de bunu görerek daha fazla Rer kiralıyorlar ve hatta yıl sonu indirimiyle çoğu Golden alır.
Ama ortaya fazladan koyulan bir para yada RR yok.
Bu dönemlerde upgraded üyelerin avg leri biraz düşüş gösterir, aynı şekilde RR bulmak da zorlaşır :)

RR yönetimi konusunda bu tarz ek programlara gerek yok. Sadece biraz vakit ayırmanız yeterli aslında.
Ayrıca PC nize hesaplarınızla ilişikli ya da değil, bu ve benzeri programlar kurmanızı önermiyorum. :)

6il9in

@ElisaMcCline Hocam zaten neobux ben öylesine tıklıyorum şimdilik birikimlerle rr alıp deniyorum elenenler şutluyorum..

Ama siz 230 RR ile 85 $ yapıyorsanız çok iyi bir durum ..

Fernando sizi sevmiş..

Zaten ben size bilgi vermek için yazdım.. Kurmayı da düşünmüyorum.. Bilgi Paylaşımın için teşekkürler...

moonisblack

Fernando sitesine para para yatıran adamı sever
kendimden örnek vereyim her kiraladığım 100 lük pakette 1 tane golden /ulti yada herneyse 9-10 tıklayan adam oluyor bunların adedini yükseltmek mümkün zaman ve baya bir para gerekiyor ...

enderege

Alıntı yapılan: moonisblack - 04 Aralık 2013, 20:30:09
her kiraladığım 100 lük pakette 1 tane golden /ulti yada herneyse 9-10 tıklayan adam oluyor bunların adedini yükseltmek mümkün zaman ve baya bir para gerekiyor ...

Bu bende hiç olmadı. Benim 100 lük paketler 30 günlük free standartlardı hep. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

moonisblack

ilk girdiğim zamanlar 650 ref e kadar çıktım o paketlerden 3 tane vermişti.
2 golden çıkınca hadi bana okadar kıyak ayıp olmasın diye 200 ref kiraladım
dün ref tıklamalarını kontrol ederken farkettim 2 tane daha vermiş
şimdi 3. paketi kiralasammı diyorum
gerçek olabilirmi  (d)

FilmsizKalma