Gerçek olabilir mi ?

Başlatan richman, 26 Kasım 2013, 15:45:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Rekam baslayimca haberim oldu  (d) gecikme yok  (d) Chrome ye laf yok  (zopa)  :D  :D ben kactim sarj bitiyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Mart 2014, 14:39:12
Rekam baslayimca haberim oldu  (d) gecikme yok  (d) Chrome ye laf yok  (zopa)  :D  :D ben kactim sarj bitiyor

Bak o şarjını da chrome bitirmiştir hee :D Sen FF kullan :P

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Mart 2014, 14:38:15
Senin bağlantı kötü zaten yahu :)

hiç sorman yaaa; explo ya kalırsa ağa bağlı bile değilmişim daha :))  öyle diyoo :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 13 Mart 2014, 14:41:51
hiç sorman yaaa; explo ya kalırsa ağa bağlı bile değilmişim daha :))  öyle diyoo :))

ie ???
Ohoo, senin olayın baştan bitmiş zaten :)
Bağlı olsa ne olur, olmasa ne olur :D

DNS lerini değiştirebiliyorsan bir değiştir Bilal :) Sorunluyken bir kere yakalanınca, aklında tutar zayıf bağlantıda. Sürekli cache den atmaya çalışır ;)

FilmsizKalma

Bence konu ismi artık, "Asla gerçek olamaz kesinlikle para harcamayın" olarak değiştirilsin :)

6il9in

Elisa Hocam vaktiniz varsa şu benim 5 $ için disqute acarmıyız.. Payzadan  :)) ee ingilizcede lazım..

Bu arada disqute açarken gecen sefer ki gibi anlaşmazlık olurda hesabı boşaltırım diyede korkuyorum..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 15 Mart 2014, 02:19:55
Elisa Hocam vaktiniz varsa şu benim 5 $ için disqute acarmıyız.. Payzadan  :)) ee ingilizcede lazım..

Bu arada disqute açarken gecen sefer ki gibi anlaşmazlık olurda hesabı boşaltırım diyede korkuyorum..

:))

PM :)

6il9in

Temizlik temizlik  :))

Alıntı yapmışsın yahuu..

ElisaMcCline

Niye ya, Hani dİsqotek e gidecektik Payza da :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Mart 2014, 02:28:09
Niye ya, Hani dİsqotek e gidecektik Payza da :D

team viewer indirimde sen gidersinn ..  :D