Doğumgünü Tebriği - Halise

Başlatan ElisaMcCline, 29 Kasım 2013, 13:40:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Sevgili ElisaMcCline Hocam , bu gune dair yuzumdeki tebessumun en onemli sebebi oldunuz , hem mesajiniz hem de actiginiz konuyla...Hatirlanmak ya da tum vefasizligima ragmen unutulmadigimi sıklıkla hissettirdiginiz icin cok tesekkur ediyorum :)
Sevgili arkadaslarim , guzel dilekleriniz icin hepinize cok cok tesekkur ediyorum :)
Hatirlamak ve sevildigimi hissettirmek inceliginde bulundugunuz icin sonsuz sukranlarimi sunuyorum hepinize.
Sizi seviyorum  O:-)

ricci

İyi seneler Halise Hanım, nice mutlu senelere inşallah  :) (p) :)

halisekarakaya

Yaaa renkler çok güzel benim rengim , fusya :)
Cok güzel olmuş burasi .Ayrilamiyorum ;)
@universitely , ablacim emin misin bir yildir gorusmedigimize ? Hayir kendimi savunacak durumda olmadigimin net olarak farkindayim lakin sanki en son eylulde gorustuk diye hatirliyorum .Haa dersen ki abla senle gorusmedigimiz her ay 4 ay gibi geciyor , o ayri  :-[

enderege

Alıntı yapılan: halise - 29 Kasım 2013, 18:19:10

lakin sanki en son eylulde gorustuk diye hatirliyorum .

Bu lafı ben desem millet yaşlılık belirtisi derdi. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Doğum gününüz kutlu olsun Halise Hocam, nice mutlu senelere  :)

sicher

universitely76

Alıntı yapılan: halise - 29 Kasım 2013, 18:19:10
Yaaa renkler çok güzel benim rengim , fusya :)
Cok güzel olmuş burasi .Ayrilamiyorum ;)
Evet senin renkler, açtığın blogda bile arka plana koyduğun renkler :)

Alıntı yapılan: halise - 29 Kasım 2013, 18:19:10@universitely , ablacim emin misin bir yildir gorusmedigimize ? Hayir kendimi savunacak durumda olmadigimin net olarak farkindayim lakin sanki en son eylulde gorustuk diye hatirliyorum .Haa dersen ki abla senle gorusmedigimiz her ay 4 ay gibi geciyor , o ayri  :-[
1 yıldır görüşmüyoruz değil de o genç ömründen 1 yıl daha geçmiş demeye çalışmıştım  :-[
ama ben anlaşılan durumu bozmadan evet ablacım senden haber alamadığım her ay 4 ay gibidir benim için  :)
Şu sıra imzasız'ım...

volkanaydinli

halisekarakaya

Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Kasım 2013, 22:59:22
Evet senin renkler, açtığın blogda bile arka plana koyduğun renkler :)
1 yıldır görüşmüyoruz değil de o genç ömründen 1 yıl daha geçmiş demeye çalışmıştım  :-[
ama ben anlaşılan durumu bozmadan evet ablacım senden haber alamadığım her ay 4 ay gibidir benim için  :)
Yaslandim genc hosgor :))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi