bu uyarı ne anlama geliyor

Başlatan ptconur, 01 Aralık 2013, 11:55:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

arkadaşlar payza hesabımda aşağıdaki gibi bir uyarı geliyor ne anlama geliyor bu;

Expand your business online! To receive checkout payments on your website, integrate Payza Payment Buttons into your site. Choose from 'Buy now', 'Subscribe now', or 'Donate now'. Just submit your website for a quick and easy Website Review to get started.

FilmsizKalma

Siten varsa direk payza butonlarını entegre edebilirsin diyor. İşegöre buton koymuş iste.. Misal paypal donate butonu vardi sanirim.. Ama payza da yoktu. Artik direk payza donate butonunu koyabileceksin diyor

ptconur

ne işe yarıyor o?

yani bloğuma koyduğumda ne avantajı var bana

FilmsizKalma

Bloğundan biri hoslandi diyelim :) sana bağis yapacak :))  butona tiklayip devam etmesi yeterli. Forumda sağ üste paypal donate var misal. Gönlünden ne kopuyorsa destek anlamında yardimda bulunabilirsiniz. Buton olmazsa adam yardim etmek istedi nasil edecek ??

ptconur

ok tşkler
bana kim neden yardım etsin yahu :)

FilmsizKalma

Adamin biri senin blogdan bit siteye üye oldu. Bu arkadaş çok kazandı siteden karı 100$ 200 300 oldu ve aklina sen geldin.. Belki donup 5$ bağışlar :))

Abi ben mobilim su anda bakamiyorumda uyarı sana özel değildir. Sadece donate için değil ekstra butonlarda var insanların işine elbet  yarayacaktır

tolgacan86

herkese çıkar o uyarı onur, sorun yok yani.

işin özü donate felan değil. Kendi siteniz/blogunuz aracılığıyla herhangi bir satış gerçekleştirecekler için hesabı bussiness yapalım ve satışlarınızı payza aracılığıyla güvenle gerçekleştirin felan diyor..

ElisaMcCline

Bu arada fee leri de yükseltmeyi ihmal etmezler, haberin ola ;)

Aktif olarak satış yapmak gibi konular için kullanmayacaklar uzak dursun bu uyarıdan ;)

ptconur

Benim hesapta kesinti olmazdı. Şu an hesabım personal görünüyor ama kesinti olmaya başladı son aldığım 2-3 ödeme de. Bundan mı kaynaklanıyor. Ben siteme falan herhangi bir şey eklemedim

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ptconur - 01 Aralık 2013, 20:09:29
Benim hesapta kesinti olmazdı. Şu an hesabım personal görünüyor amq kesinti olmaya başladı son aldığım 2-3 ödeme de. Bundan mı kaynaklanıyor. Ben siteme falan herhangi bir şey eklemedim
starterde kesinti olmaz personal olmus hesabın..