BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Bu arada BexBux en sonunda Form kısmını düzeltmiş.. Çok kötü bir form u vardı.. Şimdi Gözümü okşuyor  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 03 Ocak 2014, 02:55:42
Bu arada BexBux en sonunda Form kısmını düzeltmiş.. Çok kötü bir form u vardı.. Şimdi Gözümü okşuyor  :))

ehehe, adam çaktrmadan yeni site yapıyor parça parça :D

Türkiye' de olsaydı, belediye çökerdi başına :)) İzin var mı birader :))

6il9in

Bu arada şimdi fark ettim DR gelirlerini yükseltmiş. Standartlar için.. Bende diyordum Balancem ne cabuk artar oldu..

6il9in

Yğunluk sebebi ile sonra paylaşırım diyerek konuda paylaşmayı unuttuğum Ref Fiyatları listesini ekledim.

Ayrıca şöyle bir durum oldu.. 20 RR alınmıştı. Bunların 30 Günlük süresi doldu. Avg iyi olan 5 RR uzatmak istedim. Listedeki fiyata bakılınca 1 RR 0,20 $ bende Purchase Balance 1,00 $ aktardım.

Zaten mim. aktarım tutarı bu. Uzatma işlemine gelince bakiyemin yetersiz olduğu uyarısı aldım. Tek RR uzatmayı denediğimde ücretin 0,21 $ olduğunu gördüm.

Purchase Balance 0,05 $ daha atamadığım için 4 RR uzatıldı 16 salındı. Hala Purchase Balance de 0,16 $ bulunuyor..

Ref Fiyatı listesi ile çelişen bir durum bu. Admine Ticket atacaktım ama derdimi anlatana kadar akla karayı seçmem gerekebilir..

Konuya ilişkin bir bilgi bulamadım. Bexbux formunuda fazla incelemez oldum. Fazla inceleyince burada  (gyk) yapasım geliyor.

Bilgi amaçlı paylaşımdır. RR kiralamak isteyen olabilir..

Uzattığım RR lerde Kafasına göre takılıyorlar..

Paylaşmadıgım başka bir durumda Bex Grid 20 adetten 10 düşürülmüştü. Şimdi ise tekrar 20 e yükseltilmiş..

İkose modum görmüştür bu artışı...

ikose

Bilgiler için teşekkürler Bilqin ama ne yazıkki yılbaşından beri sitelere hiç bakamıyorum..
dün itibariyle biraz tıklamaya başladım ama gridlere hala bakamadım.. ptesi bakıcam artık.. :y

6il9in

Daha önce konuya yazdım diye hatırlıyorum ama bulamadım. Demekki kafam da yazarım diye kurmuşum unutmuşum..  (eht) dık mı ne  :))

BexBux ilk açıldığı zamanlarda kiralanacak RR miktarları gözüküyordu. Bu sebeple RR sıkıntısı vardı.

Daha sonra bu kiralanabilecek miktar gözükmez oldu... Bot işine girişti sizin anlıyacağınız..

2 veya 3 gün önce yine kiralanabilecek RR sayısı gözüküyordu..

Yaklaşık 3 saat önce kiralanabilecek RR sayısının gözükmediğini fark ettim. Paket sunumlarında sayfada makyajlama olmuş..

Benide şeytan dürttü .. 50 RR alımı yaptım.. Bakalım bunlar nasıl çalışacak.. Ayrıca önceki 20 RR den 4 tanesi uzatılmıştı..

6il9in

0,005 $ olan Standard Advertisements reklamları 0,01 $ olarak değiştirilmiş.

Kazançlarda iyileştirmeye gidiyor site..

Neobux reklamı verildiğinde bu değerler olursa gelenler kalıcı olacak..

İlk sayfada clicks değerlerini güncelledim..

hakanatik01

Sana inat bir güncelleme daha yaptıracaklar :P :)

bazı değişiklikler olmuş Haberin tamamı burda benim için önemli olanlar;

kendi açımdan önemli gördüklerim;
ilk ödeme 5$'a çıkarılmış sonra 7$ sonra 10$ da sabitlenecekmiş;
+> Minpay raised to $5 for first cashout, $7 for second and $10 for every cashout after that.

Üyelikler gene ucuzlamış tabloyuda değiştirmen için iş çıkarmış admin :P

+> Silver: $40 -discount $10
+> Golden: $65- discount $15
+> Vip: $320- discount $70
+> Ultimate: $650- discount $140

Bunun yanında reklamlarda da indirimler var;
+> Short ads: (5s) 10000 clicks for $8, discount $5.
+> Extend ads: (60s) 10000 clicks for $150, discount $80
+> Banner ads: 10 days for $1, discount $2.
+> Bexgrid ads: 10000 clicks for $2, discount $2

Yakında CF'de gelicek demiş  :P :)

ElisaMcCline

Şu ödeme limitleriyle oynayan adminler beni çok düşündürüyor yaaa ???

Kesin standarlara ödememek için geciktiriyor. Bu arada bırakanlar da olacaktır, yanıma kâr kalır durumu heralde  ...

hakanatik01

Millette aynen dediğinizi demiş  işte hocam ama Admin de  sadece tıklarla değil pek çok yöntemle kazanabilirsiniz demiş ;

You have multi way to earn, clicking ads, doing offers, and other Crowdflower will coming soon.