BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

60 saati gecen odeme talebim var. Siteye yatirimi dusunenler biraz beklesinler derim. Bu esnada odeme alanlar oldu. Ayrica avgler ciddi anlamda zarar ettirmeye basladi. Süresi dolan RR salinacak. Bu gece stats paylasirim.

6il9in

Admin formda acilan konularin bazilarina 4 gundur cvp vermiyor.  (zopa) ilk kez canimi sıkmaya basladi bu admin. Ayrica RR clicks lerinde neredeyse herkeste dusus var gibi. Bilal hocam sizde nasıl durumlar. En son odemeyide 9 martta yapmis site. 10 martta odeme gozukmuyor. Formdan daha sesler yukselmiyor ama boyle giderse ciddi sesler yukselecek gibi

bilalyuzugullu

aaayaklar altındaaaa süürüüüünüüüyooruuummm :D

50 ref son 5 gün 24 tık 27 tık 30 tık 19 tık 24 tık :S 

7 dolara 60 cent kaldı. onu yollarsa 7 dolar karla kapatırız. yoksa ne kar ne zarar :)

6il9in

Avgler herkeste düşüşte demiştim belli oldu. Sende de aynısını. Biraz sonra stats paylaşacağım..

Site ödemeleri ile ilgilide biraz daha bekliyeceğiz. Revenue Share (Gelir Payı) uygulamasına gidecekmiş site.. Bu uygulamaya 17/03/2014 tarihinden önce geçmeyi istiyormuş admin. Tabi bu esnada ödemeler yapılamayacağını belirtmiş. Ya adminciğimin günahınımı aldım ne  ???  :))

Avg konusunda da formda şikayetler çok recyle uygulayın diyor.  (zopa)

Binim RR lerim olmasada DR lerim güzel calışıyor. Umarım hep böyle gider..  :)

Şuan siteye erişimde ciddi sorun yaşıyorum. Formunu inceleyecektim ama daha reklamları tıklayamadım..

ElisaMcCline

Revenue Share ???
Ne Revenue su varmış da bir de Share edecekmiş :P

Dikkatli ol bence ;)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Mart 2014, 00:19:50
Revenue Share ???
Ne Revenue su varmış da bir de Share edecekmiş :P

Dikkatli ol bence ;)

Zaten ondan korkuyorumda yapacak bişey yok Aldık bir kere goldenii

Yahu şu probux daki gibi yapsana  (zopa)

Neden su serpmiyon hee insanın aklına başka şeyler sokuyon. Taktın Tabi Şu REGİSTER ve LOGİN e

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 12 Mart 2014, 00:22:33
Zaten ondan korkuyorumda yapacak bişey yok Aldık bir kere goldenii

Yahu şu probux daki gibi yapsana  (zopa)

Neden su serpmiyon hee insanın aklına başka şeyler sokuyon. Taktın Tabi Şu REGİSTER ve LOGİN e

Sen de haklısın :)
Yeni Revenue Share ile açılan siteler neyi paylaşıyor ki değil mi ama :)

Bunun yine az çok bir yatırımı var :D

abcb

En son gördüğümden sonra bexbuxmu seni yeni avatarındaki haline dönüştürdü Bilgin  :g
Tüh  :g

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 14 Mart 2014, 21:35:49
En son gördüğümden sonra bexbuxmu seni yeni avatarındaki haline dönüştürdü Bilgin  :g
Tüh  :g

Yok modum sıkıntı yani  :D Gayet iyiyim.. Elisa hocam saolsun buldu  :))

abcb

Aman iyi iyi öyle olsun, yahu bu avatar pek şekermiş yaa  :g Baloncuklar arasında mest olmuş bu tatlış  :g