Gelir Kapısı 2015 Yılbaşı Logosu

Başlatan 6il9in, 03 Aralık 2013, 13:02:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

FilmsizKalma

Yok yahu :D

Siz minnacık kağıtlara isim yazın.. Bunun çekilişnii yapalım.. Yaparkende canlı yayın yapın :D Böylelikle kendiniz birşey belirlememiş olursunuz. veya birileri birşeyler seçmemiş :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Aralık 2013, 00:09:27
Yok yahu :D

Siz minnacık kağıtlara isim yazın.. Bunun çekilişnii yapalım.. Yaparkende canlı yayın yapın :D Böylelikle kendiniz birşey belirlememiş olursunuz. veya birileri birşeyler seçmemiş :)

Tarabya' daki Villadan vazgeçttin yani :D
Yok yahu, bizsiz yürüsün işte.. Başında mı bekleyeceğiz :)

Ya bilmiyorum FilmsizKalma... bakalım.. Kısmet...  ;)
Çok dillendirdik, şimdi yapamazssak baskısı oluşacak... :X

6il9in

@ElisaMcCline hocam neoda Adprize oynarken manuel bir fikir geldi.

Sizin tasarlıyacağınız bir blog sitesinin reklamını verebilirsiniz. Bu blog sitesinde ki slot yerleri (referans linkleri) kura ile belirlenebilir.

Tabi bu blog sitesinin reklamı fazla maliyeti olmayan sitelerde verilebilir.

Bu uygulama yakın zamanda başlar ise yılbaşına kadar epey reklam dönebilir ve birçok kişi bundan yararlanabilir.

Bu durumu örneklemek gerekir ise bir kaç hafta önce bazı sitelerde başlattığınız reklamlar.

Bu fikir Gelirkapısı formu arkadaşlarımız tarafından sunulacak öneriler ile geliştirilebilir.

Tabi adzpot.org (ok) sabit reklam olabilir, bu durumda yatırım grubumuzuda unutmamış oluruz.

Kimseden öneri gelmediği için manuel bir fikir  :g

ElisaMcCline

Forumdaki her arkadaşın reklama ihtiyacı yok, onlara da öpücük mü vereceğiz :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Aralık 2013, 00:30:49
Forumdaki her arkadaşın reklama ihtiyacı yok, onlara da öpücük mü vereceğiz :D

Hocam herkes muhakkak bir siteye üye DR ihtiyacı yok diye düşünmüyorum.. Hele beleş olunca yok demezler diye düşünüyorum..

Tabi ne cıkarsa bahtına herkesin..

Belkide varda söyleyemiyorlardır..

İsterseniz bir konu acalık geyik yapılmamak üzere soralım DR ihtiyaç olup olmadığına dair.  :g

Nabız yoklamış oluruz..  ;)

He yok ben illa neodan aylık aldığımı vereceğim dersen yazımı silerim  :P

Coulers79

Ref olsun daşdan olsun, villa değilde hisseli gecekonduya fitim. Canlı çekiliş yapılacaksa EMC hoca yapsın.
Onun gül cemalini görmekte büyük bir hediye, gibi geldi şimdi bana. Anaaam! Yine etraf yağ oldu ya!    :))

6il9in

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Aralık 2013, 00:44:20
Onun gül cemalini görmekte büyük bir hediye, gibi geldi şimdi bana. Anaaam! Yine etraf yağ oldu ya!    :))

Kayıp düşmesek bari  :g