Gelir Kapısı 2015 Yılbaşı Logosu

Başlatan 6il9in, 03 Aralık 2013, 13:02:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Eklentim var açarım onu ne ses ,ne seda ,gene yazarım böyle haraketlerle bıktıramazsınız :P :D

enderege

Yeni dikkatimi çekti. Soldan 2. büyük çanda ters "R" harfi var. İçlerinden en değişiği o. Acaba içinden bi süprizmi çıkar diye tıklıyorum tıklıyorum Öküz çanı gibi ötmekten başka bişey yok. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Aralık 2013, 09:13:52
Soldan sağa doğru 4. sıradaki topta ters R var. Diğerleri boş ??? Niye kimse bahsetmemiş :P
Ehteyar ehteyar :P
gelirkapisi yazacaklarmış bence ehteyarlıktan yorulup bıraktılar :P ben smiley istiyorum ama kolaysa ekleyin 1 tne hocam beya :P özellikle geyik için noel babanın geyiklerini :D

FilmsizKalma

toplardan birinden müzik sesi gelmiyor ya :D

enderege

ElisaMcCline

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar :)
Eklenen resimler de anlam ve önemi pekiştirmiş :g  Gece sıcak evdeyken bu ekrana bakmak keyifli de oluyor yani :)

Hazırlıktı aslında, en azından yılın yarısını devirelim diyordum ama, Anıl dayanamadı açalım dedi, açtık :)
Elimde bir liste var.. ben hazır scriptlerden anlamadığım için, Anıl ' ı yakalabildiğim ölçüde yeni birkaç şey daha gelecek.

- Karlar tıklanabilir değil arkadaşlar... Yine de tıklayabilirseniz de bir hediye yok :D
O iş iyice sarmaya başladı, nereye gidecek belli değil... Ters köşe olmayız inşallah yine :)
Ama otomasyonda olmasa da birşeyler düşüneceğiz artık :)

- Klavye sesi de başında aaa, ne güzel falan dedirtse de, uzun sürede çeliklmez gerçekten :)
- Bekeli ve Enderege nin üstünde durduğu ters R de birşey yok... En azından şimdilik :P :g
- Bütün Toplardan ses geliyor, gelmeyen yok :D
- Hakan , o da süprsiz olsun... yani smiley gelir mi gelmez mi konusu ;)

Sürpriz listem geniş ama, herşey olamıyor bir hazır scriptte, o yüzden bana da sürpriz oluyor hepsi :P :D

Keyifli forumlar :)

enderege

Al işte geyiğin içine etti. Kestirdi attı. Hazır scriptmiş. Özel tasarım yapın canım sizde. Ne isterseniz ekleyin, çıkarın. Dimi Hakan? :D

bekeli

Elisa hocam bir yerlere bir buton/tik bir şey koyunda şu karları iptal edebilelim yahu.
Donduk diyoruz donduk :P

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Aralık 2013, 16:22:55
Elisa hocam bir yerlere bir buton/tik bir şey koyunda şu karları iptal edebilelim yahu.
Donduk diyoruz donduk :P

He valla. TT arena gibi oldu forum.

tolgacan86

Bu aralar scripler konusunda master yapıyorum, yardım lazımsa el atayım :P