Gelir Kapısı 2015 Yılbaşı Logosu

Başlatan 6il9in, 03 Aralık 2013, 13:02:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 12 Aralık 2013, 18:25:15
nerede nerede, Elisa hocam ucuzundan formatçı yollayacaktı yılbaşı hediyesi olarak, acil lazım da :g

Noel Baba' ya format öğretiyoruz :P
All in One Noel Baba aldık ki ucuza gelsin :P :))

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Aralık 2013, 18:26:53
Noel Baba' ya format öğretiyoruz :P
All in One Noel Baba aldık ki ucuza gelsin :P :))
beklerim hocam şunun şurasında kaç gün kaldı :g diycem ama tık ları yapamadım mı hep bir şey unutmuşumda yapmam gerekiyormuş havasında dolanıyorum :g

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 12 Aralık 2013, 18:15:34
Noel babanın ren geyiği var konuda.
Gizli bir mesaj mı var burada :P  neyseki noel babanın geyiği değil geyikleri var :P :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Aralık 2013, 18:36:06
Gizli bir mesaj mı var burada :P  neyseki noel babanın geyiği değil geyikleri var :P :D

Eveeeet, Pazar günü geldi :)

Bugün senin günün :)
Biraz ara tara bakalım, forumda senin sürprizini bulabilecek misin :g

Edit1: Daha önce olmayan birşey ekledim az önce.. Gün içinde olmayacağım..
Gelene kadar da durur :) Sonra amacına uygun düzeltiriz :)

Edit2: Modlardan yardım almak yok :P

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Aralık 2013, 06:29:11
Eveeeet, Pazar günü geldi :)

Bugün senin günün :)
Biraz ara tara bakalım, forumda senin sürprizini bulabilecek misin :g

Edit1: Daha önce olmayan birşey ekledim az önce.. Gün içinde olmayacağım..
Gelene kadar da durur :) Sonra amacına uygun düzeltiriz :)

Edit2: Modlardan yardım almak yok :P

ilk defa mod olmamanın acısını yaşadım :D ne eklediniz yahu bulamadım bişe gizli smiley varmı diye kaynağa bile baktım :D
Bi tek olan bişe var oda kar scriptinden sanırım.. Alttarafta kaydırma çubuğu göz kırpıp duruyor :)

hakanatik01

Numara bence ;Amaç belli yazmayak diye oyalama taktiği "neydi ulen neydi" diye bakıcaz millet rahat edicek o arada ben yemem bu numarayı :P :D ama nerde ule bu yenilik nerdeeee (sinir) (sinir) (sinir) (sinir) (sinir)

çok güzel olmuş elinize sağlık derim böylece bulmadan bulmuş gibi olurum :P

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Aralık 2013, 14:20:37
Numara bence ;Amaç belli yazmayak diye oyalama taktiği "neydi ulen neydi" diye bakıcaz millet rahat edicek o arada ben yemem bu numarayı :P :D ama nerde ule bu yenilik nerdeeee (sinir) (sinir) (sinir) (sinir) (sinir)

çok güzel olmuş elinize sağlık derim böylece bulmadan bulmuş gibi olurum :P

ayıp size ayıp  :P  bide numara diyoonuz    :D  adam o kaddar ipucuda vermiş senin süprüzün diye  :g 
ben bile buldum bu acemi ve cahil halimle deyip; konuyla ilgili özelden atacağınız pm lerede cevap vermemek üzere hoca gelene kadar yuvarlanıyorum forumdan komple :))

FilmsizKalma

Telefon denen birşey var yuzugullu :D ulaşmak istersek zaten ulaşırız ancak gerek kalmadı :d az dikkatli bakınca çıktı iş ortaya :)

Coulers79

Neymiş neymiş IE'de gözükmüyor. Admin dedik ismini sayıkladık, neden hediye alamadık?   :-[
Gerçi şahsıma hediye alınması pek hoşuma gitmez, oda ayrı bir mesele.    (d)   Maksat Muhabbet Olsun.

abcb

Eveeeetttt nerde kalmıştı :g söyleyimmi söyleyimmi  :g