Lynkar Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ballondor, 05 Aralık 2013, 17:18:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Aralık 2013, 19:00:28
NAsıl nerde yahu ben dediğimde linkleri karıştırmıştı ihtiyarlıktan şimdik hepsi bir blog çatısı altında ya kocaman yazıyor "Kazanmak İstiyorsan Tıkla!" hiçmi merak etmedin ne diyor enderege hoca diye :P

Dimi ya? Gelde Tolgaya hak verme şimdi. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Bütüüüüün negatif yıldızlarım Hakan'ın üstüne doğru gidiyooorrrrrrrr  (d) :D Ninjamı olayım, pokemonmu  (d) (d)

O ayrı o ayrı yaw, niye ayrıca site linki yok demek istedim yaw  (d)

hakanatik01

Hocam zahmet edip tıklamazlar sonra yok blogun rengi olmadı sarı olurmu fıstık yeşili falan  derler bunlar :P Sen tıklamadıktan sonra sarı olmuş beyaz olmuş,hatta blog olmamış ne fayda :P

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Aralık 2013, 19:16:15
Hocam zahmet edip tıklamazlar

Hah işte, kendin düştün  :D
Zahmet edip tıklamayan çok olur, site linki de ekleyin Hocam, bakmayın siz bu Hakacu'ya  (d)

hakanatik01

ben tıkladım hocanın linkine derli toplu tek link güzel olmuş :P ama 1 adım ileri taşıyıp ptconur gibi bir banner eklerdim misal :P fena göze çarpıyordu haa ptconurun bannera tıkladımmmı yooooo :P :))   renkten dem vuranlara söyleyecek onu yeni blog yapıyor hoca renge taktınız ,sanki tıklayacaksınız :P :D yetkili yokmu yuvarlayın bunu burdan  :P (gyk)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Aralık 2013, 19:33:21
haa ptconurun bannera tıkladımmmı yooooo :P :))   renkten dem vuranlara söyleyecek onu yeni blog yapıyor hoca renge taktınız ,sanki tıklayacaksınız :P :D yetkili yokmu yuvarlayın bunu burdan  :P (gyk)

Ptconur,  sen kalk, mavili çekici kayan yazılı güzel banner hazırla, merak edip tıklamasınlar bile, ne deyim bilemiyorum  (d)
Haydar istersen Ender Hocam ödünç veriyormuş  :g

tolgacan86

abcb

volkanaydinli

Ödemeniz hayırlı olsun ikose...