Paypal Hesabımı Teyitli Yapmam Gerekiyor

Başlatan HeadSh0t, 06 Aralık 2013, 01:06:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Benimki onaylı değil diyerek araya sorumu da sıkıştırayım :P Ecnebi sitelerinden alışveriş de yapılabiliyor mu hakacu?

hakanatik01

başkanım;Akbil gibi kartına para yüklediysen neden olmasın :P Yada paypaldan önce karta yollaman gerekiyor parayı sonra zaten normal kart gibi işlem görücek zaten encard'ı banka hesabı olarak eklemdiysen sadece onaylama için kullandıysan kredi kartı gibi görüyor paypal ve 7,5 tl kesiyor :P ; Ne alıcan yolla ben alayım :P :D Yurtdışında denemedim ama ben dün harddisk alırken mesela direkt karta yönlendi  kredi kartı gibi bakiyem yetmediğinden onaylamadı :P

rek_12 bu saatte zorda yarına birileri yardımcı olacaktır ;)

arshi

Hali hazırda alacağım bi şey yok da, salt paypalı onaylayacağım diye kart alacak halim de yok, o yüzden sordum :g
Eyvallah, dediğin gibiyse şukelaymış bi dürteyim enparayı :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rek_12 - 06 Aralık 2013, 02:47:30
Profil bilgileri degişebiliyor. Onaylı paypalı olan varsa deneyebiliriz..Bilgiler Degisiyor..

Telefonu verdik, PP yi de verirsek yakında mirastan da hak talep edeceksin diye korkmaya başladım :D

Her şartta sana ileride de lazım olacak Onaylı PP hesabı.

Sanal kart ile PP onaylayanlar var....
Düşünen varsa, belirli bir ücret karşılığı geçici bir sanal kart tanımlayıp, onaylama işi bitince kartı sistemden silebilir.

hakanatik01

Dürt bencede netten başvur verdiğin adrese kadar adamlar getiriyor hediye defterle kalemide çok hoş  onlar için bile aranır :P :D ben de kartı bir daha kullanmadım zaten :) haftalık döküm gelip duruyor 0 lira varlık 0 lira varlık diye  moralimi bozsunlar diyemi yapıyorlar acaba :P :D neyse yuvarlandım konudan Elisa hoca gelmiş insan bir PM atar uyarır :P :)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Aralık 2013, 03:10:43
Telefonu verdik, PP yi de verirsek yakında mirastan da hak talep edeceksin diye korkmaya başladım :D

Her şartta sana ileride de lazım olacak Onaylı PP hesabı.

Sanal kart ile PP onaylayanlar var....
Düşünen varsa, belirli bir ücret karşılığı geçici bir sanal kart tanımlayıp, onaylama işi bitince kartı sistemden silebilir.

Valla şimdiden borçlandık :P Valla ödeme oluyomu olmuyomu bunuda denemiş olacaz. Ödeme alabilseydim ya ElisaMcCLine abi anlaşırdık..

arshi

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Aralık 2013, 03:13:51
Dürt bencede netten başvur verdiğin adrese kadar adamlar getiriyor hediye defterle kalemide çok hoş  onlar için bile aranır :P :D ben de kartı bir daha kullanmadım zaten :) haftalık döküm gelip duruyor 0 lira varlık 0 lira varlık diye  moralimi bozsunlar diyemi yapıyorlar acaba :P :D neyse yuvarlandım konudan Elisa hoca gelmiş insan bir PM atar uyarır :P :)

Kalemle defteri hesabınızı kitabınızı bilin ulen gibisinden mesaj vermek için veriyorlar herhalde :D
Bu arada akbil örneği vererek bi hanzoya laf anlatıyormuşcasına örnekleyerek izah ettiğin için de ayrıca teşekkürler :D
Ben de yuvarlanıyorum zaten havası kaçtı buranın aniden :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rek_12 - 06 Aralık 2013, 03:16:46
Valla şimdiden borçlandık :P Valla ödeme oluyomu olmuyomu bunuda denemiş olacaz. Ödeme alabilseydim ya ElisaMcCLine abi anlaşırdık..

Bak uluorta böyle şeyler yazıyosun, sonra laf oluyor :)

Sen önce PP ni bir onaylamaya çalış ;)

HeadSh0t

Bakalım sanal kart paylaşan cıkacakmı acep. Bak Bu perk işlem geçmişi

En altaki iki tane sisteme göre ödeme yapılmış..Ama paypal tam tıkır boş. Üstteki 3 tane ise son 3 günlük ödeme talebim..

nukhet

paypal hesabımı teyit edebilmem için illada kredi kartı olması gerekmiyor denilmişti formlarda okumuştum, normal banka kartımla birtürlü paypal teyiti alamıyorum, illada kredi kartı istiyor, benmi yanlış yapıyorum? teşekkürler