Volkan'ın Havuzu, Toplam 885 $ Ödeme...

Başlatan volkanaydinli, 06 Aralık 2013, 01:52:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memo87

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 03 Ocak 2015, 00:30:39
Hepsi de görünüyor , tabloya da işledim, hayırlı olsun. Paidverts'de henüz tıklamanız varsa da hesaba işlenmediğinden tabloda yer almadı...

PaidVerts i çözemedim hocam, işleyişini anlayamadım. Diger sitelerden farklı biraz Bir de siteler hakkında bilgi verebilir misin, güvenilir olan hangisi ve min ödemeleri ne kadar Teşekkürler. Başka sitelerin varsa üye olabilirim clixense vs.

volkanaydinli

Paidverts için konuyu okuman iyi olur , konunun ilk mesajı yeterince açıklayıcı olacaktır :

http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/paidverts/

Şu anda havuzdaki sitelerin tümü ödeme yapıyor, zaten scam olmaları durumunda, buradan haber verip havuzdan çıkarıyorum, tabii o zamana kadarki tıklarınızın karşılığını hesabınıza işliyorum, sizin bir kaybınız olmuyor..

memo87

Tamamdır hocam paidverts i çözdüm. Üye olamadığım site bakımdaymış ona da üye olurum. Anladığım kadarıyla clixense sitesi revaçta bunun gibi başka sitelerin de varsa güvendiğim, refin olabilirim.

Bir  de bu refin olduğum siteler hakkında bilgi alabileceğim bi yer var mı, min. ödeme tutarı ref. kiralama bedeli vs.

Teşekkürler.

memo87

Clixense için havuzunda yer açabilirsen ya da istisnai olarak beni havuzuna clixense içinde kabul edersen refin olabilirim. Diğer arkadaşın şartlar sana göre daha ağır.

Bu arada yardımların için teşekkür ederim. Clixense için teklifimi kabul edersen ref linkini bekliyorum.

Son olarak DigAdz da da refin oldum.

volkanaydinli

Digadz üyeliğin görünüyor, ama tıklamamışsın sanırım :) Site paidvets'e tıpatıp benziyor, sistem aynı diyebiliriz.

ClixSense'yi zorla eklettin ya havuza helal olsun diyorum :) Alttaki banner'dan üye olabilirsin :

memo87

Clixsense'e de üye o ldum hocam hayırlı olsun ama DigAdz ve PaidVert zor siteler baya uğraştırıyor diğerlerine göre. Onlara devam edebilir miyim bilmiyorum. Ama geri kalanlarda istikrarlı olurum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: memo87 - 03 Ocak 2015, 14:48:35
Clixsense'e de üye o ldum hocam hayırlı olsun ama DigAdz ve PaidVert zor siteler baya uğraştırıyor diğerlerine göre. Onlara devam edebilir miyim bilmiyorum. Ama geri kalanlarda istikrarlı olurum.

Sadece kendi düzenleri var aslında. Alışırsan o da kolay.
Çok takılırsan yardımcı oluruz, bence bırakma siteleri. Standart/yatırımsız üye kazançları pek çok PTC sitesine göre güzel ;)

volkanaydinli

Alıntı yapılan: memo87 - 03 Ocak 2015, 14:48:35

Hayırlı olsun bu üyelik de görünüyor. Elisa hocamın dediği gibi refsiz en iyi kazanç sağlayabileceğin siteler paidverts ve digadz. Devam edebilirsen senin için daha kazançlı olurlar. Takıldığın yerler olursa buradan sorabilirsin, ben online olmasam bile, yardımcı olabilecek birileri herdaim çıkacaktır :)

aydyar13

Öncelikle herkese merhaba uzun bir aradan sonra :) Volkan hocam havuza yeni siteler eklenmiş hayırlı olsun daha önce girip çıkan da olmuştur muhakkak. Sitelerin hiç birine üye değilim sıkıntılı site yoksa hepsine üye oluyorum ? Neobuxla twickerz ı da kontrol etmem lazım tabi.